haraj logo
جستجو

جوجه حلزونی

مواد لازم :
فیله مرغ : 2 عددزعفران دمکرده : 3 قاشق غذا خوریپیاز : 1 عددآبلیمو : 2 قاشق غذا خوریروغن : 3 قاشق غذا خوریپودر سیر : 1 قاشق غذا خورینمک و فلفل : به میزان لازم

با سلام خدمت همراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. 

جوجه کباب یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذی که طرفدارهای زیادی دارد و پیر و جوان هم نمی شناسد.

اما در این دستور آشپزی سعی کردم یک نوع جوجه کباب مجلسی را نشان شما عزیزان بدهم.

دستور آشپزی امروز آموزش جوجه حلزونی می باشد، امیدوارم شما هم در منزل بتوانید آن را تهیه کرده و از خوردنش در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. 

برای تهیه جوجه حلزونی شما می توانید از دو روش استفاده کنید، روش اول به این صورت می باشد که شما بعد از سیخ زدن فیله های مرغ ان ها را بر روی منقل زغال قرار دهید تا کاملا کباب شده و پخته شوند.

روش دوم این است که سیخ ها را درون تابه قرار دهید و درون تابه فیله های مرغ را کاملا پخته و سرخ کنید.

که در این دستور آشپزی از روش دوم استفاده می کنیم.


برای تهیه جوجه حلزونی ابتدا فیله های مرغ را به صورت نواری به قطر دو الی سه سانتی برش بزنید.

پیاز را پوست گرفته و بشویید و به صورت حلقه ای یا خلالی درشت خرد کنید.


برای تهیه جوجه حلزونی یا جوجه کباب هرگز پیاز خود را رنده نکنید زیرا جدا کردن آن از گوشت مرغ غیر ممکن است و ظاهر کباب شما را سیاه و طعم آن را بد می کند.

ظرف مناسبی را انتخاب کنید، فیله های مرغ خرد شده را به همراه پیاز خرد شده درون ظرف بریزید.

پودر سیر به همراه مقداری نمک و فلفل و زعفران دمکرده بر روی فیله های مرغ خود ریخته و با دست فیله ها را دیگر مواد خوب مخلوط کنید.

سپس روی ظرف خود را با سلفون یا نایلون فریز کاملا بپوشانید و له مدت چهار الی پنج ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا مواد به خورد گوشت مرغ رفته و فیله های مرغ شما کاملا مزه دار شوند.

جوجه حلزونی

جوجه حلزونی


نیم ساعت قبل از این که بخواهید فیله ها را به سیخ بزنید از یخچال بیرون بیاورید و بر روی آن ها دو قاشق غذاخوری آبلیموی طبیعی بریزید و مواد را یک بار دیگر کمی زیر و رو کنید تا آبلیمو نیز کاملا به خورد گوشت مرغ شما برود.

برای این که فیله های شما شبیه حلزون شود، آن ها را تک تک بر روی سطح تمیز و صافی پهن کرده و سپس رول کنید و سیخ چوبی را به آرامی از وسط رول فیله ی مرغ خود رد کنید.

به این ترتیب بقیه ی فیله های خود را رول کرده و سیخ کنید.

تابه ی نسوز یا تفلون مناسبی را انتخاب کنید و بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید به اندازه ی ذکر شده روغن درون تابه بریزید.


البته شما می توانید به جای روغن از کره نیز استفاده کنید با این کار جوجه های حلزونی شما طعم و عطر فوق العاده ای به خود می گیرد.

کمی صبر کنید تا روغن کمی گرم شود سپس سیخ های حاوی جوجه های حلزونی خود را درون تابه قرار دهید، برای این که گوشت مرغ شما کاملا پخته شود، شعله ی زیر تابه را تا آن جا که می توانید کم کنید و درب تابه را بگذارید.

بعد از این که یک طرف جوجه حلزونی ها کاملا سرخ و طلایی شد سیخ ها را درون تابه برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز کاملا سرخ طلایی شود، و سپس دوباره درب تابه را بگذارید.


اگر شما در منزل سیخ چوبی نداشتید می توانید از خلال دندان برای این کار نیز استفاده کنید، برای این کار کافی است هنگامی که فیله ی مرغ خود را رول می کنید یک خلال دندان از وسط آن فرو کنید.

بعد از این که طرف دیگر جوجه های حلزونی شما کاملا سرخ شد، آن ها را بر روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

در این مرحله جوجه های حلزونی شما آماده است می توانید آن ها را درون ظرف مناسبی بچینید و به همراه گوجه فرنگی و فلفل های کبابی و یا پلو ی ساده و سالاد شیرازی  یا هر چاشنی که دوست دارید سرو کرده و میل کنید، نوش جان

جوجه حلزونی

جوجه حلزونی

 

آخرین آموزش ها
برترین ها