haraj logo
جستجو

کباب سیخی

مواد لازم :
گوشت : 1کیلو فلفل دلمه ای : 2عدد ماست : 1فنجان آبلیمو : 2قاشق غداخوری نمک و فلفل : به مقدارلازم پیاز : 2عدد گوجه گیلاسی : 4عدد زعفران : 3قاشق غذاخوری


ابتدا پیاز ها را بشویید سپس از وسط به دو نصف قاچ کرده و رنده کنید.

 کباب سیخی


حالا زعفران را در مقداری آب جوش ریخته و بگذارید تا کم کم دم بکشد.سپس ماست را در ظرفی ریخته و زعفران دم کشیده را به ماست اضافه کنید.حالا پیاز رنده شده را اضافه کنید.نمک و فلفل را هم به مقدار لازم اضافه کنید.کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند.


حالا گوشت را تکه تکه کنید.بهتر است که از گوشت راسته استفاده کنید و گوشت به صورت مکعبی باشد تا بهتر بپزند.سپس این گوشت ها را در مایع ماست که در مرحله قبلی تهیه کردید قرار دهید.هرچه بیشتر بمانند بهتر است.حالا فلفل دلمه و گوجه ها را هم تکه تکه کنید و یکی در میان بین گوشت ها قرار دهید.گوشت ها و فلفل دلمه و گوجه ها را سیخ بگیرید.

 کباب سیخی


کباب سیخی را در روی ذغال قرار داده و بزارید تا به مدت زمان لازم بپزند.کباب ها را کمی هم باد بزنید و گاهی سیخ را برعکس کنید تا گوشت ها دو طرفه بپزند.مقداری هم آبلیمو را با یک قلم مو کمی روی کباب ها بزنید.دوستان عزیزم کباب ها انواع مختلفی دارند و شما میتوانید بر اساس ذائقه خود برخی مواد را کم یا زیاد کنید.هاراجی های عزیز این کباب های سیخی شما آماده است و در کنار خانواده با دقت کباب کنید تا لذت کافی را ببرید.تابستون هم داره تموم میشه پس آخرین تفریح تان را با کباب سیخی بگذرانید.

 کباب سیخی

آخرین آموزش ها
برترین ها