haraj logo
جستجو

ماکارونی ساده

مواد لازم :
ماکارونی : یک بستهپیاز : یک عدد متوسطدارچین : خیلی کمرب گوجه فرنگی : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازمنمک، فلفل، زردچوبه، ادویه، آویشن : به مقدار لازم

* یک مطلبِ مهم قبل از آشپزیِ امروز :

ســــــــــــلام

وقتتون به خیر و خوشی

دیگه از این به بعد وقتی بچه ها ازتون خواستن براشون ماکارونی درست کنین، نداشتنِ گوشت را بهانه نکنید، نه خُلقِ خودتون رو تنگ کنید و نه خُلق بچه های دلبندتون رو. سریع، با حوصله و با روی خوش براشون یه ماکارونی خوشمزه، ساده و سبک درست کنید و با شادمانی در کنار هم میل کنید و از داشته هاتون لذت ببرید.

هیچ وقت نذارین نداشته هاتون با پُرروییِ تمام، خودشون رو وسطِ زندگی تون جاکنند و عرصه رو به شما و عزیزانتون تنگ کنند.

یادتون باشه تواناییِ شما در تهیه ی غذاهای مختلف یک تواناییِ بزرگ هست که سلامتیِ تمام اعضای خانواده رو تأمین می کنه و به اونها نیروی زیبای زندگی کردن رو می ده.

 حالا سرِ حال و قِبراق بریم سر مبحثِ شیرین آشپزی.




آب کش کردن ماکارونی (نرم کردن ماکارونی)


قابلمه را تا نزدیک به لبه ی آن از آب پر می کنیم و روی شعله ی گاز می گذاریم تا جوش بیاید.

(تا حدی آب می ریزیم که وقتی ماکارونی ها را درون قابلمه ریختیم، آب از درون قابلمه به بیرون سرازیر نشود.)

وقتی آب داخل قابلمه جوش آمد و به قُل قُل کردن افتاد ماکارونی ها را درون آب جوشیده می ریزیم و می گذاریم تا ماکارونی ها نرم شود.

(شعله ی اجاق گاز همچنان باید بالا باشد و به تنظیم آن دست نمی زنیم.)

(در بدوِ ورود ماکارونی ها در آب بهتر است به آرامی آن را هم بزنیم تا به هم نچسبند و خمیر نشوند.)

وقتی ماکارونی ها نرم شدند آنها را درون آبکش ریخته، کمی آب سرد روی آن می گیریم و آبکش را تکان می دهیم تا ماکارونی ها به هم نچسبند. (تقریباً مثل آبکش کردن برنج است.)

ماکارونی ساده

ماکارونی ساده


آماده کردن مایع ماکارونی

پیازها را شسته، نگینی و یا هر مدل که خودتان می پسندید خرد می کنیم. در ماهی تابه کمی روغن می ریزیم و پیازها را در آن سرخ می کنیم. وقتی پیازها نزدیک به طلایی رنگ شدن بودند فلفل، زردچوبه، ادویه، آویشن و مقدار خیلی کم دارچین را به آن اضافه کرده، در حد چند ثانیه تفت می دهیم. بعد از آن رب گوجه فرنگی را در مواد ریخته، کمی تفت می دهیم تا خامیِ آن گرفته شده، رنگ دهیِ بهتری به غذا داشته باشد. سپس مقداری آب را در حدی که مخلوطمان رقیق شود به مواد اضافه می کنیم و روی شعله ی زیاد اجاق گاز می گذاریم تا مخلوطمان به جوش بیاید.

وقتی مخلوط به جوش آمد و به قُل قُل کردن افتاد شعله ی اجاق گاز را کم می کنیم و منتظر می مانیم تا مخلوطمان غلظت پیدا کند.
(غلظت مایع ماکارونی باید در حد کمی رقیق تر از سس های گوجه فرنگیِ موجود در بازار باشد.)

ماکارونی ساده


مخلوط کردن ماکارونی آب کش شده با مایع ماکارونی

مایع ماکارونی و ماکارونی آبکش شده را در قابلمه با هم به آرامی مخلوط می کنیم و مراقبیم که خیلی هم نزنیم تا له نشود. طوری که کاملاً باهم مخلوط شوند و هیچ جایی از مواد جدا از هم در قابلمه نباشد.

(اگر مخلوط کردنِ ماکارونی برایتان سخت بود می توانید به این ترتیب عمل کنید: یک لایه ماکارونی بریزید و یک لایه مایع ماکارونی و این ترتیب را ادامه دهید، البته آخرین لایه تان ماکارونی باشد. )

روی قابلمه دمکُنی گذاشته، شعله ی اجاق گاز را کم می کنیم و منتظر می مانیم تا غذا دم بِکِشد.






اگر دوست داشتید می توانید با سیب زمینی یا هر نوع نانی که دوست دارید ته دیگ خوشمزه ای هم داشته باشید.

به این صورت که قبل از مخلوط کردنِ مایع ماکارونی و ماکارونی آبکش شده، کفِ قابلمه را کمی چرب می کنیم، سپس سیب زمینی های حلقه حلقه بریده شده که نه خیلی نازک باشند و نه خیلی کلفت و یا تکه نانی که دوست داریم را در کف قابلمه می گذاریم.

بعد از گذاشتنِ سیب زمینی ها و یا نان مایع ماکارونی و ماکارونی آبکش شده را در قابلمه با هم به آرامی مخلوط می کنیم.


زندگی تون گرم و صمیمی و خوشرنگ مثل غذای ماکارونی ساده ی امروز

آخرین آموزش ها
برترین ها