haraj logo
جستجو

میگو پلو با کشمش

مواد لازم :
برنج : 4 پیمانهپیاز : 2 عددنمک فلفل زرد چوبه : مقدار کافیروغن مایع : مقدار کافیکره : 2 قاشق غذاخوریزغفران دمکرده : 2 قاشق غذاخوریمیگو : 300 گرمسیر : 2 حبهکشمش : نصف پیمانه

همانطور که همه ما می دانیم گوشت سفید خیلی سالمتر از گوشت قرمز است و به همین دلیل و به خاطر ارزان تر بودن نسبت به گوشت قرمز گوشت سفید جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است. گوشت سفید منبع خوب پروتین است. منابع گوشت سفید خیلی متنوع است و شامل مرغ و ماهی و میگو و . . . می باشد.

در این میان تنوع غذاهای گوشت سفید ، غذاهایی که با مرغ درست می شوند را که اکثر ما در هفته با ان سر و کار داریم و  انها را می خوریم ،  پس حالا بهتر است برای تنوع در شکل و مدل غذا ، در مورد غذاهای دریایی پر کاربرد تر یعنی ماهی و میگو صحبت کنیم . در مورد ماهی نیز اکثرا همه ما در سبد غذایی خود با ان سر و کار داشته ایم ولی شاید با میگو به علت گران بودن آن و بوی ان کمتر غذا درست کرده باشیم . میگو که از سخت پوستان دریایی است منبع خوبی از پروتئین است و با ان می توان غذاهای متنوع و خوشمزه ای درست کرد.

یکی از این غذاهای خوشمزه که با میگو درست می شود میگو پلو است که بسیار اسان  و راحت در زمان اندک درست می شود و برای ناهار گزینه مناسبی محسوب می شود. در زیر طرز تهیه میگو پلو را برایتان می نویسم و اگر این غذا را طبق دستور درست کنید میگو نه بو می دهد و نه سفت می شود . در ادامه امیدوارم ان را تهیه کنید و از خوردن ان برای وعده غذایی ناهار لذت ببرید.  


در ابتدا برای شروع ، میگوهای پلویی را که ریز هستند با اب می شوریم و انها را تمیز می کنیم.  سپس برای از بین بردن بوی میگو انها را داخل یک ظرف می ریزیم و سپس 1 عدد پیاز را می شوریم و پوست می کنیم و ان را خلالی ریز می کنیم و داخل ظرف میگو ، همراه با 2 قاشق زعفران دمکرده و فلفل و زردچوبه می ریزیم و ان را به میگوها می مالیم تا میگو مزه دار شود. سپس روی ظرف  حاوی میگو را سلفون می کشیم و ان را برای مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا میگو استراحت کند و مزه دار شود.


سپس در ادامه 1 عدد پیاز را با اب می شوریم و ان را پوست می کنیم و سپس خلالی و یا نگینی پیاز را خرد می کنیم . داخل یک تابه کمی روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.

سپس 2 حبه سیر را نیر خرد می کنیم و همراه زردچوبه به پیازها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی سیر در اید.

میگو پلو با کشمش


در این مرحله 4 پیمانه برنج  خیس خورده را داخل یک قابلمه که تا نصفه اب کرده ایم ، همراه با کمی نمک و روغن می ریزیم و  10 دقیقه اجازه می دهیم تا برنج نیم پز شود.

سپس ان را ابکش می کنیم و درون یک قابلمه کمی روغن مایع می ریزیم  ، برنج را مستقیم در کف قابلمه می ریزیم. سپس در قابلمه را می بندیم و ان را روی گاز می گذاریم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد.  

میگو پلو با کشمش


سپس در ادامه میگو ها را بعد استراحت از یخچال بیرون می اوریم و آنها را همراه 2 قاشق کره به تابه پیازداغ و سیر داغ اضافه می کنیم و میگو را برای 5 دقیقه در تابه تفت می دهیم تا بپزد( میگو نباید بیشتر از 5 دقیقه روی گاز باشد چون سفت می شود) . در اخر نمک را نیز به میگو اضافه می کنیم .

 


سپس در ادامه 1 عدد سیب زمینی را پوست می کنیم و ان را نگینی خرد می کنیم و در تابه سرخ می کنیم و ان را کنار می گذاریم .

 

میگو پلو با کشمش


سپس در ادامه نصف پیمانه کشمش پلویی را نیز که از قبل در اب خیس کرده بودیم را در روغن تفت می دهیم و ان را کنار می گذاریم .


سپس در ادامه وقتی برنج دم کشید ان را در ظرف مناسب می ریزیم و روی ان را با کشمش و سیب زمینی خرد شده و میگو سرخ شده و پیاز تزیین می کنیم.  

میگو پلو با کشمش

آخرین آموزش ها
برترین ها