haraj logo
جستجو

املت میگو

مواد لازم :
میگو : نیم کیلوپیاز : 2 عددفلفل دلمه ای : یک عددتخم مرغ : 5 عددگوجه فرنگی(به دلخواه) : 3 عددروغن : 4 قاشق غذاخورینمک و فلفل : به مقدار کافیبیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوریزرد چوبه : به مقدار لازم

این غذای مقوی و سرشار از انرژی را می توان در وعده های صبحانه و نهار میل کرد. 


ابتدا میگو ها را پاک میکنیم و پس از شستن میگذاریم تا کاملا آب پز شوند. 


پس از پخته شدن اندکی آن ها را تکه تکه می کنیم (میگو های درشت را مقداری خرد می کنیم). در تابه ایی پیاز ها را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شوند. سپس فلفل دلمه ایی ها را هم خرد کرده و به آن اضافه می کنیم تا همه مواد سرخ شوند. 

املت میگو


بسته به دلخواه خود می توانید از گوجه فرنگی استفاده کنید به این صورت که گوجه ها را رنده کرده و به پیاز و فلفل در حال تفت اضافه می کنیم.

سپس نمک و فلفل را به همه مواد داخل تابه می افزاییم. 

املت میگو


میگوهای خرد شده را با مواد تفت داده شده داخل تابه مخلوط می کنیم. سپس در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته و خوب بهم می زنیم اندکی زردچوبه و بیکینگ پودر به آن می افزایم و بهم میزنیم تا پف کند. در داخل تابه ایی مقداری روغن ریخته و مایه میگو و سس را داخل تابه می ریزیم و تخم مرغ های زرده شده را بر روی تهاراجمواد اضافه می کنیم. و میگذاریم تا با شعله کم تهاراجمواد پخته شود و تخم مرغ ها کاملاً ببندد.

 

 پس از پخته شدن می توان آن را با خیارشور و اندکی جعفری خرد شده میل کنید. 

آخرین آموزش ها
برترین ها