haraj logo
جستجو

سالاد شیرازی

کسی نیست که سالاد شیرازی را نشناسد. این سالاد دلچسب و خوشمزه در کنار خیلی از غذاها به ویژه غذاهای سنتی ایرانی جلوه خوبی دارد و خیلی هم دلپذیر است. بعضی سالادها مثل الویه و سالاد ماکارونی وعده غذایی کامل به حساب می آیند ولی بیشتر آنها در کنار غذاهای دیگر یا به عنوان پیش غذا سرو میشوند.

مواد لازم :
خیار سالادی بزرگ 1 عددگوجه فرنگی متوسط 3 عددپیاز 1 عددنعنا خشک و جعفری به مقدار لازمآبغوره یا آبلیمو به مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

معمولا در تهیه سالاد شیرازی از خیار، گوجه و پیاز استفاده میشود. شاید همین سادگی باشد که آن را به یکی از محبوب ترین سالادهای ایرانی تبدیل کرده است. برای چاشنی این سالاد گزینه های متنوعی وجود دارد. آبلیمو، آبغوره و سرکه یا ترکیب هر کدام از آنها به علاوه کمی نمک و نعنا سالاد خوشمزه شما را کامل میکند. همراه ما باشید با طرز تهیه یک سالاد جذاب و خوشمزه.

 

طرز تهیه سالاد شیرازی

 

خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید. گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز خرد شده مخلوط کنید ( دقت کنید که تمام این مواد ریز و به یک اندازه خرد شوند ).

 

تصویر

 

عکس

 

مقداری نعنای خشک و جعفری ریز خرد شده را به سالاد اضافه کنید. کمی آبغوره یا آبلیمو ، نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید سپس سالاد شیرازی را سرو کنید ( استفاده از نعنا و جعفری اختیاری میباشد ).

 

تصویر

 

نکات کلیدی تهیه سالاد شیرازی:

بهتر است به جای آبلیمو از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

سالاد شیرازی اغلب در کنار غذاهای پلویی مثل استانبولی و لوبیا پلو سرو میشود.

طرز تهیه تبوله لبنانی

 

آخرین آموزش ها
برترین ها