haraj logo
جستجو

کیک کنجدی با ماست

کیک کنجدی یکی از کیک های پرطرفدار ایرانیه. علاوه بر کنجد عطر هل و گلاب هم این کیک رو خاص تر میکنه. هر جای دنیا که باشیم یه برش کیک کنجدی خوش عطر ما ایرونی ها رو به  با خودش به وطن و ناستالژی های بچگیمون میبره. مواد لازم برای تهیه این کیک خیلی ساده و دم دستی هست. فقط مقداری کنجد نیاز داره که معمولاً هرجایی باشید به راحتی پیدا میشه.

مواد لازم :
آرد 3 پیمانهشکر 2 پیمانهتخم مرغ 4 عددهل 1/4 قاشق چایخوریروغن مایع 1 پیمانهماست 1 پیمانهوانیل 1/4 قاشق چایخوریبیکینگ پودر 2 قاشق چایخوریگلاب 2 قاشق غذاخوریکنجد 2/3 پیمانه

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۵ دقیقه

زمان کل : ۷۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

تصویر کیک کنجدی

در واقع طرز تهیه کیک کنجدی خیلی شبیه به کیک ماست هست که قبلاً آموزش دادیم. اما این بار کیکمون پر از کنجده. پس اگه دنبال یه مقدار تنوع هستین براتون انتخاب خوبیه. اما اگه از اینم شجاع تر هستید، میخواید یه قدم فراتر برید و یه کیک هیجان انگیز و منحصر به فرد تهیه کنید بهتون کیک ارده و کنجد رو توصیه میکنم. حالا قبل از هر چیز مواد لازم کیک را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند. بعد از نیم ساعت میتوانید مراحل تهیه کیک کنجدی را شروع کنید. میتوانید در این مدت قالب کیک را چرب کنید و وسایل لازم را آماده کنید.

 

طرز تهیه کیک کنجدی با ماست

   

 

مرحله اول:

شکر و تخم مرغ و وانیل و هل را به مدت 5 دقیقه خوب با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و پف دار شود.

 

تصویر کیک کنجدی تخم مرغ

 

مرحله دوم:

روغن و ماست و گلاب را به ترتیب اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر هم بزنید.

 

عکس تخم مرغ شکر

 

مرحله سوم:

آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی دیگر خوب باهم مخلوط کنید و سپس به مواد دیگر کیک کنجدی اضافه کرده و با لیسک یا قاشق زیر و رو کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شود.

مربای پرتقال کامکوات

 

عکس آرد

 

مرحله چهارم:

قالب دلخواهتان را حاضر و خوب چرب کنید. تمام سطح قالب را با کنجد بپوشانید.  مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.

 

تصویر مایه کیک کنجدی

 

با خلال دندان تست کنید. اگر خلال از وسط کیک تمیز بیرون آمد، کیک کنجدی شما آماده است.

 

عکس کیک کنجدی چای

 

نکات کلیدی تهیه کیک کنجدی:

می توانید یک قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال هم در مرحله اول به مایه کیک اضافه کنید.

هم زدن در مرحله اول تاثیر زیادی بر روی پف کردن کیک دارد.

  هل و گلاب اختیاری هستند و خیلی راحت میتوانید از دستور تهیه کیک کنجدی حذفشان کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها