haraj logo
جستجو

کباب صرب

مواد لازم :
راسته گوساله : 400گرم ریحان : 50گرم نعنا : 50گرم سوسیس گوشت : 200گرم پنیر پیتزا : 3قاشق غذاخوری پودر سوخاری : به مقدار لازم روغن مایع : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم سیر : دو حبه

سلام دوستای خوبم، امروز با یه غذای خارجی در خدمتتون هستم. میونتون باغذاهای خارجی چطوریه؟ اگه خوبه که چه بهتر اگه بده مطمئنم با خوردن این غذا نظرتون عوض میشه!! کباب صرب یک غذای خوش طعم بین المللی است که همان طور که از نامش پیداست اصالتش به کشور صربستان برمیگردد. کباب صرب از ترکیب گوشت و سوسیس درست میشود به همین علت با ذائقه اکثر افراد جور در می آید. این غذا را میتوانید در وعده ناهار یا شام مورد استفاده قرار بدهید. برای درست کردن این کباب ابتدا راسته گوساله را دوبار چرخ میکنیم و داخل ظرف مناسبی میریزیم. سوسیس ها را هم مثل گوشت چرخ میکنیم و به گوشت ها اضافه میکنیم.

ریحان، نعناع، نمک و فلفل، سیر و پنیر پیتزا را به ترکیب گوشت و سوسیس اضافه میکنیم. این مواد را به خوبی به هم زده و ورز میدهیم تا مایع کباب حالت یکنواخت و چسبناکی به دست آید. در این مرحله کمی از مایع کباب را برداشته با دست حالت میدهیم تا به شکل سوسیس در بیاید.(میتوانید برای این کار از قیف هم استفاده کنید) این کار را ادامه میدهیم تا مایع کباب ما تمام شود. کباب هایی را که شکل دادیم آغشته به پودر سوخاری کرده و به سیخ میزنیم. کمی روغن در تابه میریزیم بهتر است در پخت این غذا از تابه دو طرفه استفاده کنیم. کباب ها را داخل تابه قرار میدهیم هر چند دقیقه یکبار تابه را برمیگردانیم تا طرف دیگر کباب ها نیز بپزد. به این ترتیب و به همین سادگی کباب صرب ما آماده شد. نوش جااان?

ﻭﻟﯿﻢ ﺗﻪ!……………………!Volim te اگه گفتید یعنی چی؟!

یعنی دوستتون داریم از نوع صربستانیش

کباب صرب

 

آخرین آموزش ها
برترین ها