چاشنی غذاهای ایتالیایی
مواد لازم :
پودر سیر 1 قاشقپودر پیاز 1 قاشقشکر 1 قاشقپودر پونه کوهی 2 قاشقفلفل سیاه 1 قاشق چایخوریپودر آویشن 1/4 قاشق چایخوریریحان خشک 1 قاشق چایخوریجعفری خشک 1 قاشقنمک 2 قاشقسرکه سفید 1/4 فنجانروغن کانولا یا کنجد 2/3 فنجانآب 2 قاشق
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه
زمان کل : ۵ دقیقه
برای : ۱۶ نفر

چاشنی غذاهای ایتالیایی
طرز تهیه: برای تهیه این چاشنی باید ابتدا مواد خشک شامل پودر سیر، پودر پیاز، شکر، پونه، فلفل، آویشن، ریحان، جعفری و نمک را باهم خوب مخلوط کنید. یک شیشه در دار تمیز بردارید و پودر حاصله را در آن بریزید و محکم ببندید.
در زمان استفاده از چاشنی، سرکه، روغن کانولا و آب را با 2 قاشق سر پر از پودر چاشنی مخلوط کنید و همراه با غذا سرو کنید.