haraj logo
جستجو

رول کالباس و خیارشور

 

مواد لازم :

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

عکس قطاب گوشتی

تصویر

 

رول کالباس و خیارشور

 

خیار شور  .  کالباس گوشت 90%  .  پنیر خامه ای

 

 

عکس

 

 

طرز تهیه: برشهای کالباس را پهن کرده و با قاشق پنیر خامه ای را بر دارید و روی آنها پخش کنید. میزان پنیر روی رولها به میزان علاقه ی شما بستگی دارد اما هرقدر بیشتر باشد، طعم مطلوب تری دارد.

 

سر و دم خیار شورها را ببرید و آنها را در وسط برشهای کالباس قرار دهید.

 

 

تصویر

 

 

کالباسها را بپیچید و با کارد هر رول را به دو تکه تقسیم کنید.  به کمک خلال چوبی آنها را بهم نگه دارید.

 

رولهای کالباس را میتوانید به همراه غذای اصلی میل کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها