haraj logo
جستجو

پاستا ساسِیج

مواد لازم :
پاستا : 500 گرمپیاز : 2 عدد متوسطسیر : 2 حبه بزرگسوسیس : به میزان دلخواهخامه : به میزان دلخواهجعفری تازه : 1 پیاله متوسطنمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازمرب گوجه فرنگی : به میزان لازمآبلیمو : 1 قاشق غذاخوری


پیاز ها و سیر را نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. زمانی که طلایی شدند، سوسیس های سه گوش خرد شده را به پیاز ها اضافه می کنیم. بعد از سرخ شدن نسبی آن ادویه و آبلیمو را ریخته و به مدت حدودا 2 دقیقه تفت می دهیم. جعفری و خامه را می ریزیم. در صورت نیاز مقداری آب جوش برای رقیق تر شدن وپختن کامل مایه اضافه می کنیم.

پاستا ساسِیج




 پاستا ساسِیج


پاستاها و مایه (سس مخصوص) را مرحله به مرحله داخل ظرف مورد نظر جهت سرو غذا می ریزیم. این کار باعث بهتر ترکیب شدن طعم آن ها با هم می شود.


 


برای تزئین غذا می توان مطابق سلیقه و یا از مواد موجود استفاده کرد. مانند : گشنیز یا جعفری، سس فلفل، ذرت و ..



آخرین آموزش ها
برترین ها