haraj logo
جستجو

کیک شنی

کیک شنی

مواد لازم :
آرد 2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوریشکر 1 پیمانهشیر داغ 1 پیمانه روغن 1 پیمانهتخم مرغ 4 عددوانیل ½ قاشق چایخوریبکینگ پودر 2 قاشق مربا خوریپودر هل 1 قاشق مرباخوریشیر عسلی 200 گرمپودر نارگیل بو داده ½ پیمانه

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

زمان کل : ۵۵ دقیقه

برای : ۸۱۰ نفر

تصویر

 

کیک فوق‌العاده خوشمزه و سبکی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می‌دهیم، کیک شنی نام دارد. دلیل این نام‌گذاری روکش شیرعسلی و پودر نارگیل است که مثل شن روی سطح کیک پخش می‌شود. این کیک شنی آسان و خوش طعم را می‌توانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.

 

طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید و به مدت شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنید. حال، شیر داغ را بریزید و دو دقیقه دیگر هم بزنید (همچنان با دور تند). بعد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا هیچ گلوله‌ای در مخلوط باقی نماند و کاملاً یکنواخت شود.

 

فر را از قبل (حدود ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن مایه) با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی یا ظرف پیرکس به ابعاد 23×35 (یا 20 ×39) را با چند قطره روغن یا کره آب شده چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید. مایه کیک را در ظرف بریزید و آن را در فر قرار دهید.

 

بعد از مدت 35 تا 40 دقیقه کیک را با یک سیخ چوبی یا خلال دندان تست کنید. اگر مواد به سیخ نچسبید کیک شما آماده است. آن را از فر خارج کنید. شیر عسلی را روی کیک بریزید و با یک قاشق به طور یکنواخت روی سطح آن پخش کنید. در آخر، پودر نارگیل بوداده را روی کیک بپاشید. کیک شنی آماده است. قبل از برش زدن، صبر کنید تا کیک کاملاً خنک شود.

 

طرز تهیه مافین موز و نارگیل
آخرین آموزش ها
برترین ها