haraj logo
جستجو

کباب ماهی سالمون و سس جعفری

مواد لازم :
ماهی سالمون : 2 کیلوجعفری خرد شده : 1 قاشقسیر : درشت 3 حبهسس مایونز : 3 قاشق غذا خوریروغن زیتون : 4 قاشق غذاخوریآبلیمو : 3 قاشق غذا خورینمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

سلام هاراجی های عزیز!!!

امروز میخوایم یه غذای دریایی خوشمزه با ماهی سالمون رو به شما معرفی کنیم. طعم این ماهی با سس جعفری عالی میشه. پس به شما پیشنهاد میکنم حتما یک بار اون رو امتحان کنید. در ضمن شما میتونید روش های مختلف طبخ ماهی سالمون رو هم با کلیک روی لینک های زیر مشاهده کنید.

طرز تهیه سالمون کبابی با سس زنجبیل

طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی

 قبل از شروع هر کاری فر را روشن کنید و روی دمای 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید که تا  زمان آماده شدن مواد، گرم شده باشد.

طرز تهیه سس جعفری

کاسه ای بردارید و درون آن مخلوطی از روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل بریزید و روی آنها سه حبه درشت، سیر  رنده  کنید. بعد جعفری را خرد کنید و به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب قاطی کنید که یکنواخت شوند سس جعفری شما آماده است.

طبخ ماهی سالمون

ماهی سالمون را بعد از پاک کردن و شستن، به تکه های هم اندازه تبدیل کنید. سینی فر را بیاورید، چرب کنید سپس ماهی های تکه شده را به پشت بگذارید. و روی سطح ماهی ها را با سس جعفری کامل پوشانده و در آخر لیمو ترش را به شکل حلقه ای روی آن قرار دهید. حال سینی را درون فری که قبلاً روشن و گرم شده بگذارید و به مدت 15 دقیقه زمان دهید تا کباب شوند. بهترین سالمون کبابی که تا کنون میتوانستید تست کنید همین است به شرط آنکه در کنارش کمی پوره سیب زمینی هم سرو کنید. با کمی سالاد سبزیجات این یک غذای فوق العاده و کامل خواهد شد.

کباب ماهی سالمون و سس جعفری

آخرین آموزش ها
برترین ها