haraj logo
جستجو

ماهی قزل الا با مارچوبه

مواد لازم :
کره : یک بسته پاستوریزه ریحان : 6برگ نمک و فلفل : به مقدارلازم زردچوبه : به مقدار لازم سرکه : به میزان لازم ذرت : 100گرم لیمو ترش : دوعدد روغن زیتون : 4قاشق غذاخوری مارچوبه : 6عدد برگ پیازچه : 4عدد گوجه گیلاسی : 250گرم فلفل سیاه : به مقدار لازم فیله ماهی قزل الا : دوعدد

به نام خدا 

سلام عرض میکنم خدمت هاراجی هایه گرامی

امروز واستون طرز تهیه یه غذا رژیمی و سالم گذاشتم . امیدوارم لذت کافی رو ببرید .


در ابتدا فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود سپس انتهای چوب مارچوبه را از هم جدا کنید و انتهای آن را دور بریزید. ذرت ها را از یخچال بیرون بیاورید تا یخ حاصل از منجمد کردن ان آب شود.


گوجه فرنگی ها را به خوبی بشویید . صبر کنید تا اب حاصل از شستشو خشک شود. برایه زودتر خشک شدن گوجه فرنگی ها، بهتر است زیر ان یک پارچه قرار دهید تا اب ان به راحتی کشیده شود و جذب پارچه یا دستمال آشپزخانه شود. سپس گوجه هایه باغی را با چاقویه ریز در یک سطح مسطح، از وسط نصف میکنیم . دقت کنید تا در هنگام برش زدن گوجه فرنگی ها ، دستتان را نبرید .

 


در این مرحله برگ پیاز چه ها را به صورت خلالی نصف میکنیم . این خلال کردن برای چاشنی کار است . بعد از خرد کردن آن را کنار میگذاریم .

ماهی قزل الا با مارچوبه


برگ ریحان تازه را از ساقه هایش جدا کنید و ان ها را  خرد کنید. یک لیمو را بگیرید از وسط آن را نصف کنید و تخم ان را خارج نمایید. یک ماهیتابه تهیه کنید و ان را رویه شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید. دو قاشق روغن زیتون به ماهیتابه خود اضافه کنید. صبر کنید تا روغن آن داغ شود. سپس گوجه هایه خرد شده را درون ماهیتابه میریزیم. یک دقیقه گوجه ها را تفت میدهیم.

بعد از افزودن گوجه ذرت و ریحان تازه را درون ماهیتابه میریزیم دو الی سه دقیقه مواد را با هم تفت میدهیم . سپس لیمو ترشی را که از وسط نصف کرده بودیم ، درون ماهیتابه می ریزیم (فقط اب ان را برایه چاشنی نیاز داریم) مواد را یک دقیقه تفت میدهیم و نمک و فلفل ان را تست کنید. می توانید از فلفل سیاه نیز برایه چاشنی غذا استفاده کنید. مواد را به ارامی هم بزنید. تا همه چیز به خوبی باهم ترکیب شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و مواد را در یک کاسه جداگانه بریزید.

ماهی قزل الا با مارچوبه


مارچوبه ها را در سینی فر بگذارید . قبل از انجام اینکار بهتر است سینی را چرب کرده یا از کاغذ المینیومی استفاده کنید . درب فر را باز کنید و مارچوبه هارا به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید . سپس ان را از فر خارج کرده و داخل کاغذ المینیومی بپیچید تا گرم بماند.


در این مرحله یک کره پاستوریزه شده را درون ماهیتابه بیندازید تا ذوب شود (با حرارت ملایم اینکار را انجام دهید) بعد از ذوب شدن کره دو قاشق غذاخوری زیتون را به ماهیتابه اضافه کنید تا کره و روغن با هم مخلوط شوند . صبر کنید تا روغن داغ شود .

فیله ماهی قزل الا را با مقداری نمک و زروچوبه و یک قاشق سرکه طعم دار کنید. سپس ان را درون ماهیتابه با روغن داغ بریزید. حدود ده تا پانزده دقیقه زمان لازم است تا ماهی پخته شود . بعد از پخت مواد سس تهیه شده بالا را رویه ان میریزیم و در ظرف مورد نظر ان را سرو میکنیم و مارچوبه ها و پیاز چه  به عنوان تزیین دور تا دور ان به عنوان تزیین قرار میدهیم. این غذا کاملا رژیمی است.

امیدوارم از خوردن و تهیه این غذا لذت کافی رو برده باشید. نووووش جااان

ماهی قزل الا با مارچوبه

مصرف ماهی قزل آلا با افزایش میزان چربی های امگا 3، کاهش میزان چربی های امگا 6 و کاهش تری گلیسیرید می تواند در برابر بیماری های قلبی محافظت کند. ماهی قزل آلا نسبتاً کم کالری است. ماهی قزل آلا می تواند یک سلاح قدرتمند در برابر التهاب باشد.

ماهی قزل آلا طعم دلپذیری دارد و می توان از طریق مختلف آن را تهیه کرد. ماهی قزل آلا یک نیروگاه تغذیه ای است که چندین مزیت چشمگیر در سلامتی دارد. کنسرو ماهی قزل آلا گزینه ای مناسب و ارزان است. مصرف حداقل دو وعده در هفته می تواند به شما در رفع نیازهای غذایی شما کمک کند و خطر ابتلا به چندین بیماری را کاهش دهد. از جمله این ماهی چرب به عنوان یک قسمت منظم از رژیم غذایی شما ممکن است کیفیت زندگی شما را به خوبی بهبود بخشد.

آخرین آموزش ها
برترین ها