haraj logo
جستجو

بستنی زعفرانی

مواد لازم :
خامه : 100گرمخلال پسته : به مقدارلازمزعفران : به مقدارلازمگلاب : به مقدارلازمشکر : 2پیمانهشیر : 2پیمانه


شیر را بگذارید به مدتی بجوشد . حالا مقداری گلاب و زعفران اضافه کنید . خامه را هم بگذارید تا در یخچال یخ بزند .

 بستنی زعفرانی


حالا مواد مخلوط شده را کامل هم بزنید . شکر را هم کم کم اضافه کنید تا یک دست بشه و شکرک نزنه . مواد را هم بزنید . در یخچال قرار بدین تا کمی یخ کند . سپس بیرون بیارید دوباره هم بزنید . این کار را حدود 4بار تکرار کنید . تا بستنی شما کاملا جا بیفته . دوستای گلم میتونید از دستگاه بستنی ساز هم استفاده کنید . البته که هر دو روش خانگی و کاملا سالم است . عزیزان هاراجی از خلال پسته هم برای تزیین استفاده کنید . البته مواد دیگری هم هست که شما میتونید برای تزیین استفاده کنید ولی من خلال پسته را توصیه میکنم چون که در کنار بستنی مقوی هم هست . شما حتی میتونید مغز های بیشتری را استفاده کنید . حتی میتونید مغز ها را در بستنی هم به کار ببرید و مخلوط کنید . بستگی به سلیقه خودتون داره که دوست دارید مغز ها را مخلوط کنید یا برای تزیین به کار ببرید . تابستون هوای گرمی داره و همه ما به دنبال مواد خنک هستیم پس چه بهتر که بستنی را انتخاب کنیم و بستنی هم طعم های مختلفی داره حالا من در این طرز تهیه زعفرانی را براتون پیشنهاد دادم . چون خودم علاقه بسیاری به بستنی زعفرانی دارم و بستنی زعفرانی هم کمتر کسی هست که به این زعفران علاقه نداشته باشه . امیدوارم لذت ببرید . نوش جان!

بستنی زعفرانی

آخرین آموزش ها
برترین ها