haraj logo
جستجو

حلوای زعفرانی

مواد لازم :
آرد برنج : یک لیوان شکر : یک و نیم لیوان گلاب : نصف استکان روغن : 3 قاشق غذاخوری گلاب : یک دوم استکان زعفران دمکرده : به میزان دلخواه کره : 25 گرم پودر هل : یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل : 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل : 2 قاشق غذاخوری خلال بادام : 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل : مقداری برای تزئین پودر دارچین : مقداری برای تزئین


آرد برنج را در ظرفی می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا حدی که بوی خامی آن از بین برود و بدون سرخ شدن از روی گاز برمی داریم. کنار می گذاریم تا خنک شود. یک ساعت قبل خلال بادام را در گلاب حل می کنیم تا نرم شود. بعد از خنک شدن آرد برنج، آنرا الک می کنیم.

حلوای زعفرانی


یک و نیم لیوان شکر را با یک و نیم لیوان آب مخلوط می کنیم. روی شعله گاز قرار می دهیم تا شکر کاملا در اب حل شود و بجوشد. آرد سرخ شده را که باید یک لیوان باشد به چهار لیوان آب اضافه کرده از صافی رد می کنیم تا آرد در آب یکدست شود و گرد نگردد.

حلوای زعفرانی


مخلوط آب و آرد را روی گاز قرار می دهیم. شعله باید ملایم باشد. مدام هم می زنیم تا گلوله نشود. شیره شکر را آرام آرام اضافه می کنیم و در عین حال هم می زنیم. خلال بادام و روغن و کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم. زعفران وگلاب و پودر هل آخرین چیزیست که به حلوا اضافه می کنیم. وقتی حلوا آماده شد، یک دم کنی روی ضرف می گذاریم تا به مدت ده دقیقه حلوا خوب جا بیفتد. وقتی مدت مشخص شده تمام شد حلوا آماده شده. آنرا به ظرفی دیگری انتقال می دهیم و پودر دارچین و نارگیل تزئینش می کنیم.


حلوا باید مدام هم زده شود تا حلوای خوبی بدست بیاید. برای پخت حلوا حرارت باید ملایم باشد. اگر بین کار به آب نیاز داشتید کم کم اضافه کنید تا حلوا شل نشود.

حلوای زعفرانی

آخرین آموزش ها
برترین ها