haraj logo
جستجو

حلوای زعفرانی

مواد لازم :
آرد گندم : سه لیوان و نیمشکر : یک و سه چهارم لیوانزعفران دمکرده : نصف فنجانپودر هل : یک ق غگلاب : یک فنجانروغن : به مقدار لازم

سلام هاراجی های عزیز.امروز برای رفتگان حلوا درست کردم. امروزه شاید حلوا بیشتر در مراسم ختم،خیرات و افطاری کاربرد داشته باشه اما یادمون باشه در گذشته به عنوان یک غذای مقوی مصرف می شده و همه بهش دسترسی نداشتن.خب من متاسفانه فرصت تزیین نداشتم ولی مزه فوق العاده خوبی داشت.حالا میخوام روش حلوا پختن خودمو باهاتون به اشتراک بذارم....امیدوارم امتحانش کنید و لذت ببرید.


آرد رو الک کنید.یک تابه لبه دار یا قابلمه بردارید و روی شعله بسیار کم بذارید.آرد رو بریزید و مرتب هم بزنید تا بوی خامیش کاملا رفع بشه.اگه دوست داشتید میتونید بذارید کمی تغییر رنگ بده وگرنه همون اندازه هم کافیه.

حلوای زعفرانی


شکر را در آب بریزید و بذارید بجوشه تا غلیظ بشه.هل و زعفران را بهش اضافه کنید و پس از کمی حرارت دیدن خاموش کنید.حالا گلاب رو بهش بزنید و بذاریدش کنار.

حلوای زعفرانی

حلوای زعفرانی


بعد از اینکه آرد تفت خورد باید کم کم روغن بهش اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.اگر به یکباره اضافه کنید ممکنه چرب یا رقیق بشه پس حتما کم کم اضافه کنید تا جایی که کاملا به روغن آغشته و نرم بشه.

حلوای زعفرانی

حلوای زعفرانی


خب حالا وقتشه کم کم شیره رو به آرد مون اضافه کنیم.

بعد از ریختن کمی شیره آرد رو به خوبی هم بزنید تا شیره به خورد آرد بره و با صبر و حوصله مابقی شیره رو هم اضافه کنید.

 از حلواتون بچشید تا اگه شیرینیش اندازه ست دیگه شیره اضافه نکنید.خب میتونید حلواتون رو قالب بزنید و یا در ظرفی پهنش کنید و با قاشق یا روش های دیگه روی اون رو طرح بزنید.این حلوا عطر و طعم خیلی خوبی داره و از امتحان کردنش پشیمون نمی شید.

حلوای زعفرانی

حلوای زعفرانی

آخرین آموزش ها
برترین ها