haraj logo
جستجو

ته چین زعفرانی با ته دیگ بال مرغ

مواد لازم :
بال مرغ : 6 عددسیب زمینی : 1عددروغن : 5 قاشق غذا خوریزردچوبه : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمبرنج : 6 استکانگوشت چرخ کرده : 200 گرمآب : 6 لیوانزعفران دمکرده : به مقدار لازمپیاز : یک عددرب گوجه فرنگی : 2 قاشق مربا خوریماست چکیده : 5 قاشق غذا خوریآب جوش : نصف استکانآبلیمو : به مقدار لازمفلفل : به مقدار لازم

به نام خدا ..سلام به هاراجی های مهربون ... خوش اخلاق ...


ابتدا سس مرغ را درست می کنیم که اول 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی ، آبلیمو ، زرد چوبه ، نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده را درون ظرف مناسبی مخلوط کرده و بال مرغ ها را یک ساعت می گذاریم تا مزه دار شود.


پیاز را نگینی خرد کرده و درون تابه ریخته و سه قاشق غذا خوری روغن اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم شود بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم بعد از 10 دقیقه یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی و زرد چوبه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و هم می زنیم بعد از 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم.



م.

ته چین زعفرانی با ته دیگ بال مرغ


حال درون قابلمه مورد نظر 3 قاشق غذا خوری روغن و نصف استکان آب جوش ریخته و سپس بال مرغ و سیب زمینی خرد شده را می چینیم.

 ته چین زعفرانی با ته دیگ بال مرغ

بعد برنج آماده مخلوط شده با مواد را ریخته و 90 دقیقه دم می گذاریم حرارت شعله باید خیلی کم نباشد تا بال مرغ پخته و برشته شود سپس قابلمه را برعکس کرده و با چرخ کرده سرخ شده تزیین می کنیم.

ته چین زعفرانی با ته دیگ بال مرغ

آخرین آموزش ها
برترین ها