haraj logo
جستجو

کیک گلاب و زعفران

مواد لازم :
آرد سفید : 3/۵ لیوان تخم مرغ : هفت عدد بکینگ پودر : یک قاشق غذا خوری وانیل : یک قاشق چای خوری شکر : دو لیوان گلاب : 1/4 لیوان روغن : یک لیوان پر شیر : 1/5لیوان زعفران دمکرده : نصف استکان کنجد : به مقدار لازم ارده : به مقدار لازم


ابتدا آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم و میذاریم بمونه .حالا همه تخم مرغ ها رو می شکنیم و میریزیم توی ظرف مناسب و با هم زن دو دقیقه هم می زنیم. بعد از دو دقیقه شکر و وانیل رو اضافه می کنیم. بعد از دو دقیقه شیر ولرم رو به تخم مرغ ها هم میزنیم و باز هم دو دقیقه هم می زنیم و بعد زعفران و روغن رو هم اضافه می کنیم و سی ثانیه هم میزنیم. حالا آرد مون رو در سه مرحله به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. مایع کیک حالا آماده ست.

کیک گلاب و زعفران


یک قالب 35*25 رو میاریم و با ارده دیواره و کف ظرف رو خوب چرب می کنیم. کنجد رو خوب همه جا می پاشیم.  حالا مایع کیک رو آروم توی قالب می ریزیم. در آخر باز هم روی کیک کنجد می ریزیم. فر رو از ده دقیقه قبل با دمای 180 درجه گرم می کنیم و کیک رو تو طبقه وسط قرار میدیم. میذاریم به مدت 40 دقیقه بمونه و روی کیک طلایی بشه. 


کیک رو از فر خارج می کنیم و میذاریم کمی از دما بیوفته. بعد روی توری برش می گردونیم و میذاریم خنک بشه. بعد با یه چاقو تیز برش میدیم و با چایی یا میوه سروش می کنیم.

این اندازه از مواد حدود سی برش کیک متوسط داد. این کیک انتخاب مناسبی برای مهمونی های دوستانه هست. هم عطر بی نظیری داره و طعم دل پذیر.

آخرین آموزش ها
برترین ها