سیب زمینی تنوری
ابتدا دو عدد سیب زمینی بزرگ را با پوست روی یک فویل می گذاریم و به آن نمک و فلفل می زنیم بعد روی سیب زمینی ها را با قلمو روغن(ترجیحا روغن زیتون بزنید) بمالید حالا فویل را بپیچید و بگذارید در فر که از نیم ساعت قبل گرمش کردیم به مدت شصت دقیقه با دمای دویست و بیست درجه ی سانتیگراد بپزد.
اگر گیاه خوار هستید بجای استفاده از گوشت می توانید از فلفل سبز خرد شده و قارچ و هویج یا هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.
دوعدد پیاز بزرگ را بعد از پوست کندن و شستن، خرد کنید اگر دوست دارید پیاز مشخص نباشد رنده ی ریز کنید.
در تابه مقدار کمی روغن بریزید و بگذارید گرم شود بعد پیاز ها را داخل تابه بریزید تا طلایی شود بعد گوشت چرخ کرده را در آن بریزید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید کمی هم بزنید بعد یک قاشق رب و در صورت تمایل یک گجه ی رنده شده را در آن بریزید و دوباره هم بزنید بعد از پنج دقیقه نصف استکان آب داخلش بریزید و بگذارید بیست دقیقه بپزد تا آبش تبخیر شود مراقب باشید نسوزد. می توان هر نوع موادی که دوست دارید مانند قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای قرمز و سبز خرد شده نیز به موادمان اضافه کنیم.
سیب زمینی را از فر در میاوریم و وسطش تا با چاقو باز می کنیم سیب زمینی نباید نصف شود کمی که وسطش باز شد با چنگال کمی داخل سیب زمینی را خالی می کنیم و یک کره ی پنجاه گرمی داخلش می گذاریم.
بعد سیب زمینی را داخل ظرف می گذاریم و رویش پنیر پیتزا می ریزیم و روی پنیر پیتزا مواد گوشتی و دوباره روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم.
در این مرحله سیب زمینی را به مدت ده دقیقه با دمای 180درجه در فر گریل می کنیم.
غذا آماده است با سس گوجه و ماست و با جعفری میل کنید.