haraj logo
جستجو

جوجه کباب تابه ای

مواد لازم :
سینه مرغ : چهار عددچاشنی مرغ جنگلی : 2 قاشق غذا خوریروغن زیتون : 2ذقاشق غذا خوریبرنج ایرانی : 3 پیمانهنمک : به مقدار لازمروغن حیوانی : به مقدار لازم


ابتدا سینه مرغ ها رو می شوریم و می ذاریم تا آبشون بره. بعد برششون می زنیم . دو قاشق از چاشنی مرغ جنگلی که ترکیبی از ادیه جات مختلف هست رو به مرغ ها می زنیم. کمی هم نمک می زنیم و خوب مخلوط می کنیم. میذاریم مرغ به مدت بیست دقیقه داخل یخچال بمونه تا خوب مزه دار بشه. برنج مون رو با کمی نمک خیس می کنیم. برنج رو به روش کته می پزیم . پس باید آب برنج دقیق باشه.  برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب میریزیم.

کباب تابه ای



جوجه ها رو به سیخ کوچیک می زنیم . توی ماهیتابه روغن زیتون می ریزیم و سیخ ها رو داخل ماهی تابه قرار می دیم تا سرخ بشن. یک طرف که سرخ شد طرف دیگه رو بر می گردونیم. برنج رو می ذاریم تا بجوشا. آب برنج که کشیده شد روغن حیوانی به اندازه دو قاشق غذا خوری می ریزیم بعد در قابلمه رو می ذاریم تا دم بکشه. 

کباب تابه ای



برنج که دم کشید دوباره یه قاشق روغن حیوانی روش می ریزیم و هم می زنیم. برنج رو توی ظرف مناسب می کشیم. جوجه ها مون که سرخ شدن رو هم تو یظرف مناسب می کشیم و سرو می کنیم. 

یه روش سریع برای پخت مرغ ای ن روش هست. اگر از مدل چاشنی ها نداشتید می تونید ترکیب ادویه رو خودتون درست کنید میتونید از آویشن و پودر مرزه و نمک و فلفل سیاه و شوید خشک با کمی سس کچاب ترکیب کنید و کمی هم پودر سیر و پودر پیاز بزنید طعمش مثله همین میشه.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها