haraj logo
جستجو

پودینگ برنج

 

مواد لازم :
برنج خام 3/4 لیوانشیر  2 لیوانشکر  1/3 لیوانتخم مرغ  1 عددکشمش  2/3 لیوانکره  1 قاشق وانیل  1/2 قاشق چایخورینمک  1/2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۵۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

 

پودینگ برنج کشمشی

 

 

 

تصویر 

 

طرز تهیه: قابلمه را با 1 و 1/2 لیوان آب پر کنید و روی حرارت بجوشانید. برنج خام را درون آن بریزید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت پایین بجوشانید.

 

برنج را آبکشی کنید و سپس آن را درون قابلمه ای بریزید. نصف لیوان از شیر را کنار بگذارید و بقیه آن را به همراه شکر و نمک به برنج اضافه کنید و خوب بهم بزنید. اجازه دهید تا پودینگ 15 الی 20 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

 

تخم مرغ را شکسته و هم بزنید سپس آن را به همراه  شیر باقی مانده به پودینگ اضافه کنید. کشمشها را نیز در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت 2 دقیقه جوش بخورد.

 

در انتها کره و وانیل را به محتویات قابلمه اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کشمشها درون پودینگ جا بیفتد.

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها