رشته پلو
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۶۵ دقیقه
زمان کل : ۷۰ دقیقه

رشته پلو با مرغ
طرز تهیه : سینه های مرغ را به صورت نواری خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس پیاز خرد شده ، ماست ، کمی روغن ، آبلیمو ، نمک و فلفل را روی مرغ های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
از نیم ساعت قبل برنج را خیس دهید. داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را اضافه کنید و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( 5 دقیقه پیش از ابکش کردن رشته را اضافه کنید ).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. سپس حرارت را کم کنید و 1/2 لیوان آب مرغ را روی برنج بدهید و چوب دارچین را در مرکز برنج بگذارید. در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.
کشمش را خیس دهید تا نرم شود. سپس با مقداری کره کشمش را تفت دهید ، سینه های مرغ را پس از مزه دار شدن با مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس رشته پلو را با کشمش و مرغ تزیین و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید مرغ را به هر روشی که دوست دارید آماده کنید ، استفاده از دارچین سلیقه ای میباشد.