haraj logo
جستجو

کتلت برنج

مواد لازم :
برنج : 2پیمانهسویا : 50گرمتخم مرغ : 2عددروغن : به مقدارلازنروغن : به مقدارلازمنعنا : 1قاشق غذاخورینمک،فلفل،زردچوبه : به مقدارلازمپیاز : 2عددهویج : 3عددگشنیز : 50گرمجعفری : 50گرمدارچین : نصف قاشق چای خوری


برنج را در مقداری آب و نمک بگذارید از قبل خیس بخورد سپس پس از مدتی در مقداری آب و نمک دیگری که در قابلمه روی حرارت قرار میدین برنج را بجوشانید و با آب سرد آبکشی کنید.

کتلت برنج


حالا هویج را رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید. این هویج و پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید. جعفری خرده شده را اضافه کنید. برنجی را هم که قبلا آبکشی کردیم اضافه کنید. سویا را هم اضافه کنید. همه ی این مواد را با یک دیگر چرخ کنید.


وقتی که تمام مواد ذکر شده را چرخ کردین نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا و دارچین و تخم مرغ را اضافه کنید. گشنیز را هم اضافه کنید. سپس تمام این مواد را با یک دیگر مخلوط کنید. این مواد را حدود نیم ساعت را در یخچال قرار بدین تا خودش را بگیره. بعد از یخچال بیرون آورده و در مقداری روغنی که در ماهیتابه میریزین تفت بدین تا آماده خوردن بشه.

دوستان عزیز هاراجی همان طور که گفتم کتلت انواع مختلفی دارد و اما کتلت برنج یکی از آن انواع کتلت ها است که برای کسانی که مسن تر هستند بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. چرا که تمام مواد چرخ شده و بسیار این کتلت برنج نرم است و کسانی که مسن تر هستند و نمیتوانند غذاهای سفت تری را میل کنند کتلت برنج را توصیه میکنم. هاراجی های عزیز پس از اینکه کتلت برنج شما آماده شد با مواد دیگری مانند سبزی و ترشیجات تزیین کنید.

 کتلت برنج

آخرین آموزش ها
برترین ها