haraj logo
جستجو

سوپ برنج و بوقلمون

مواد لازم :
کره : 30 گرمپیاز درشت : 1 عددقارچ متوسط : 5 عددساقه کرفس : 3 عددفلفل دلمه ای : 1 عددآب مرغ یا بوقلمون : 3 لیوانعصاره مرغ : 1 عددبرنج سفید : 1 فنجاننمک و فلفل : مقداریگوشت بوقلمون یا مرغ : 450 گرمشیر : 1 لیوانجعفری خرد شده : در صورت تمایلنخود فرنگی : در صورت تمایل

با سلام به همه دوستان. قصد دارم سوپی رو به شما آموزش بدم که راحت آماده میشه و طعم فوق العاده ایی داره و از همه مهمتر با اضافات  بوقلمون یا مرغ باقی مانده از یک وعده غذایی تهیه میشه.  درست کردن سوپ راه بسیار خوبی برای استفاده از بوقلمون های باقی مانده از شام یک میهمانی است ( می توانید به جای درست کردن ساندویچ از اضافات بوقلمون که روش متداولی است، این سوپ را امتحان کنید).

طرز تهیه این سوپ بسیار آسان، سریع و طعم آن بسیار عالی است. همچنین می توانید این سوپ  را با تکه های باقی مانده مرغ غذاهایتان  هم بپزید. فقط کافیست تکه های بوقلمون یا مرغ را با عصاره آن ها اضافه کرده و مخلفاتی که گفته می شود به آن اضافه نمایید.  اگر بوقلمونی که از قبل کباب یا بریان کرده اید خوب مغز پخت نشده باشد در این سوپ کاملا پخته می شود. 

سوپ برنج و بوقلمون 


30 گرم کره را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و قابلمه را روی شعله کم قرار دهید تا کره شروع به آب شدن کند؛ 1 عدد پیاز درشت خرد شده و 5 عدد قارچ درشت خرد شده و 3 عدد ساقه کرفس خرد شده و یک عدد فلفل دلمه ایی قرمز خرد شده را به قابلمه حاوی کره اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت بدهید تا همه مواد اندکی نرم شوند.

  

سپس 3 لیوان آب مرغ (یا آب بوقلمون پخته شده)، 1 عدد عصاره مرغ ساییده شده، 1 فنجان برنج سفید خام را به قابلمه بی افزایید و حرارت شعله گاز را زیاد کنید تا مواد شروع به جوشیدن کند؛ سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را تا نصفه ببندید و 30 دقیقه فرصت دهید تا برنج پخته شود بعد از 30 دقیقه به قابلمه سربزنید اگر برنج نپخته بود 1 لیوان آب جوشیده به قابلمه افزوده و اجازه بدهید تا برنج بپزد.

  سوپ برنج و بوقلمون


پس از آن که برنج پخت، آب سوپ را اندازه کنید و اگر احتیاج بود مقداری نمک و فلفل برای طعم دار کردن به سوپ اضافه کنید. 450 گرم گوشت بوقلمون یا مرغ باقیمانده از غذاهای قبل که کاملا پخته است را با دستتان تکه تکه کنید و گوشت ها باید کاملا بدون استخوان باشند؛ گوشت ها را به قابلمه افزوده سپس 1 لیوان شیر (یا یک فنجان خامه) به آن اضافه کنید و مهلت بدهید تا سوپ 5 دقیقه روی حرارت بماند و جا بی افتد.  در صورت تمایل می توانید ظرف سوپ را با جعفری خرد شده تزیین نمایید یا از نخود فرنگی پخته شده در سوپتان استفاده کنید.


  

نکاتی درباره گوشت مرغ: رنگ پوست مرغ نشانه خوبی برای پی بردن به میزان کیفیت یا سلامتی آن نیست چرا که پوست مرغ بسته به غذایی که مصرف کرده از سفید تا زرد پررنگ متغیر است مثلا مرغ هایی که از دانه ذرت تغذیه کرده اند پوست بسیار زردی دارند. قبل از پختن مرغ، احشا مرغ(محتویات درون شکمش) را خارج کنید (البته اگر مرغ دارای احشا بود چون امروزه کمتر مرغی را با محتویات درون شکمش می فروشند) و سپس آن را با آب سرد آبکشی کرده و خشک کنید.  همچنین چربی اضافه آن را پاک کنید.

1 تا 2 روز پس از خرید مرغ آن را مصرف کنید. یک مرغ درسته بسته بندی و منجمد  شده تا 12 ماه سالم می ماند. تکه های یخی مرغ را می توانید تا 9 ماه داخل فریزر نگه دارید سعی کنید مرغ را داخل یخچال بگذارید تا یخ آن به تدریج آب شود و هیچ گاه یخ آن را در دمای اتاق آب نکنید. مرغ یخی را داخل بشقاب یا تابه بگذارید تا هنگام آب شدن خونابه آن جایی نریزد.

24 ساعت طول می کشد که یخ یک مرغ 2 کیلوگرمی در یخچال آب شود؛ این زمان برای قطعات کوچکتر به 3 تا 6 ساعت تقلیل می یابد. اگر از مایکرویو برای یخ زدایی مرغ استفاده می کنید، این کار را با درجه پایین مایکروویو انجام دهید و بافاصله بعد از یخ زدایی آن را بپزید. تمام نکاتی که در مورد گوشت مرغ داده شد برای بوقلمون هم صدق می کند.    

 

 برای تهیه سوپ ها از قابلمه های مخصوص سوپ استفاده کنید که وجودش برای هر آشپزخانه ایی لازم است. این قابلمه ها از نظر ساختاری، ارتفاعی بلند و جداره ایی به نسبت نازک دارند. گنجایش آن ها حدودا 10 لیتر بوده و درب محکمی دارند. از این قابلمه نه تنها برای تهیه سوپ بلکه می توان برای بخارپز کردن و آب پز کردن هم استفاده کرد.     

سوپ برنج و بوقلمون

آخرین آموزش ها
برترین ها