دسر یخچالی
به نام خدا
سلام به هاراجی های خوش ذوق ... با هنر ...
ابتدا شیر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا بجوشد وقتی یه جوش زد شکر را اضافه کرده و چند بار هم می زنیم تا خوب حل شود. بعد حرارت را خاموش کرده و صبر می کنیم تا خنک شود. سپس آرد را اضافه کرده و با هم زن خوب هم می زنیم. بعد پودر کاکائو را اضافه می کنیم و مجددا با هم زن، هم زده تا مواد کاملا میکس و مخلوط شوند.
حال مواد ترکیبی را روی حرارت با شعله ملایم می گذاریم کره را اضافه کرده و همزمان هم می زنیم وقتی کره حل شد و سفتی مواد مثل فرنی شد از روی حرارت بر می داریم.
ظرف مناسبی را برداشته داخلش را کاغذ روغنی پهن کنید و بعد یک ردیف بیسکویت بچینید.
حال مقداری از مواد را روی بیسکویت ها ریخته و دوباره بیسکویت می چینیم این کار تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم.
در پایان مقداری از بیسکویت ها را خرد کرده و روی مواد می ریزیم.
حال دسر را 5 ساعت بگذارید در یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد. هر چه بیشتر بماند نرم تر و خوشمزه تر می شود. دقت کنید در تمام مراحل باید مواد داغ باشد اگر کمی سرد شد روی حرارت گرمش کنید.
حال دسر یخچال ما آماده شد.
نوش ... جان ...