haraj logo
جستجو

ته چین کشمش و لپه

مواد لازم :
برنج : ۳ پیمانهسینه مرغ : ۸۰۰ گرمکشمش پلویی : ۱/۲ پیمانهلپه : ۱/۲ پیمانهتخم مرغ : ۲ الی ۳ عددماست چکیده ترش : ۳۰۰ گرمپیاز : ۱ عددزعفران دمکرده ، نمک و فلفل : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازم


ابتدا برنجمون رو از قبل با نمک زیاد خیس میکنیم و میزاریم کنار. سپس لپه هامونو میشوریم و از روز قبل خیس میکنیم و طی این ۱ روز چند بار آبشو عوض میکنیم تا هم راحتتر بپزه و هم نفخش گرفته بشه و میزاریم بپزه و بعد آبکش میکنیم و میزاریم کنار.  حالا یه پیاز رو برمیداریم خلالی خرد  میکنیم و یه قابلمه رو میزاریم رو گاز و روغن میریزیم و پیازمون رو تفت میدیم و سینه مرغمون رو که از قبل شستیم میریزیم داخل قابلمه و با پیاز ها تفتش میدیم و زمانی که مرغ تفت خورد کمی زعفران و نمک و فلفل میریزیم و هم میزنیم و کمی آب مرغ میریزیم روش و اجازه میدیم تا بپزه. در ادمه زمانی که پخت مرغمون رو ریش ریش میکنیم و میزاریم کنار.


حالا کشمشون رو میشوریم و یه تابه کوچیک رو برمیداریم و روغن میریزیم تا داغ بشه و بعد کشمش هامون رو میریزیم داخلش و یه تفت میدیم و میزاریم کنار . سپس یه کاسه برمیداریم تخم مرغ هامونو میشکنیم داخلش و با چنگال میزنیم تا باز شه و بعد ماست چکیده و زعفران دمکرده و کمی روغن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد برنج را کم کم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. بعد قابلمه مورد نظرمون رو برمیداریم تهشو چرب میکنیم. کمی از برنجمونو رو میریزیم و سطحشو صاف و فشرده میکنیم بعد یه لایه از مرغهای ریش ریش شده میریزیم،یه لایه لپه، یه لایه کشمش و خوب صاف میکنیم و مابقی برنج رو میریزم و خوب فشرده و صاف میکنیم و اجازه میدیم تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت ۱ ساعت دم بکشه .

و حالا آماده سرو هست.

ته چین کشمش و لپه

ته چین کشمش و لپه

آخرین آموزش ها
برترین ها