haraj logo
جستجو

کوفته تخم بلدرچین

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده سینه مرغ : 300 گرمتخم بلدرچین : 8 عددسفیده تخم مرغ : 1 عددجعفری خرد شده : 1 قاشق چایخوریپیازچه خرد شده : 1 قاشق چایخورینمک و فلفل : به مقدار کافیفلفل قرمز : مقداریتخم مرغ متوسط : 2 عددشیر : 2 قاشق غذاخوریآرد سفید : 100 گرمروغن بادام زمینی : 300 میلی لیترآرد سوخاری : 100 گرم

بهتر است این غذا را به عنوان پیش غذا و یا به عنوان ساندویچ پیک نیک سرو نمایید. 


تخم بلدرچین ها را بپزید تا کاملا سفت شوند(به مدت 2 الی 3 دقیقه پس از این که آب جوشید آن ها را بپزید و پوست بکنید).


در کاسه ای گوشت چرخ کرده سینه مرغ را با سفیده تخم مرغ، جعفری، پیازچه، نمک و فلفل مخلوط کنید و مایه آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید.

کوفته تخم بلدرچین


هر قسمت از 8 قسمت را در کف دستتان پهن کنید و یک عدد تخم بلدرچین آبپز شده را در وسطش قرار دهید و مایه گوشت را به آرامی در اطراف آن شکل دهید تا کاملا گرد شود(دقت کنید که ضخامت دیواره هر کوفته زیاد نباشد)



دو عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و شیر را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. سپس هر کوفته را در محلول رقیق شیر و تخم مرغ بزنید و در بیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید(به جای آرد سوخاری می توانید از نان خشک خرد شده هم استفاده کنید)


روغن بادام زمینی که مخصوص سرخ کردنی است را در تابه بریزید تا داغ شود  سپس کوفته ها را در روغن سرخ کنید پس از آن که طلایی شدند با کفگیر خارج کرده و درون صافی فلزی یا روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جدا شود. نوش جان  

کوفته تخم بلدرچین

 

آخرین آموزش ها
برترین ها