haraj logo
جستجو

موجور کدو

مواد لازم :
کدو : 3 عددهویج : 1عددپیازچه : 4شاخهشوید : نصف فنجانسیر : 1حبهتخم مرغ : 3عددآرد گندم : دو قاشق غذا خورینمک و فلفل : به مقدار لازمپنیر سفید : 50گرمروغن : به مقدار لازم


اول هویج مون رو میشوریم و با پوست و سالم میذاریم تا حدود نیم ساعت با یه لیوان آب پزه تا بافتش نرم بشه و به کدو یک سان بشه. وقتی هویج کمی نرم شد پوستش رو می کنیم و با رنده درشت رنده می کنیم. همین طور کدو ها رو هم پوست می کنیم و با رنده درشت رنده می کنیم. سبزی ها مون که پیاز چه و شوید هستن رو پاک می کنیم و میشوریم وقتی آب شون رفت خوردشون می کنیم. پنیر سفید مون رو داخل یه کاسه میریزیم و با چنگال حسابی می زنیم تا یک دست بشه. بعد آروم و یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم وقتی که کامل تخم مرغ و پنیر یک دست شدن. حالا دو قاشق آرد مون رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. نمک و فلفل و یک حبه سیر رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در آخر مخلوط کدو و هویج رنده شده و سبزی های خورد شده رو اضافه می کنیم و هم میزنی. 

موجور کدو

موجور کدو


مخلوط موجور یا کوکو رو می ذاریم داخل یخچال کمی بمونه و مواد به خورد هم برن. بعد شروع به سرخ کردن شون می کنیم. ابتدا روغن رو داخل ماهی تابه می ریزیم داغ که شد از مواد داخل ماهی تابه می ذاریم و سرخ شون می کنیم. هر طرف حدود ده دقیقه زمان میخواد تا سرخ بشه. حرارت نباید زیاد باشه. حرارت اجاق باید کم باشه تا مغز پخت بشه.


وقتی همه موجور ها سرخ شدن اون ها رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافه اون گرفته بشه. با هر چی که دوست داشتین تزیین کنید. برای سروش بهتره کمی ماست چکیده و سیر کنارش سرو کنید. این غذا با نون سرو میشه.

موجور کدو

آخرین آموزش ها
برترین ها