haraj logo
جستجو

کیک رولت کدو حلوایی

 

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوانپوره کدو حلوایی 2/3 لیوانآرد 3/4 لیوانآبلیمو 1 قاشق چایخوریدارچین 2 قاشق چایخوریبکینگ پودر 1 قاشق چایخورینمک 1/2 قاشق چایخوریگردو خرد شده 1 لیوان پنیر خامه ای 200 گرمخاک قند 1 لیوان کره 1/4 لیوانوانیل 1/2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۸ نفر

عکس

 

 

کیک رولت کدو حلوایی

  

عکس

 

طرز تهیه: فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.

در یک کاسه تخم مرغ ها را به کمک همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید. آرام آرام شکر را به مخلوط اضافه کنید تا به رنگ زرد دربیاید. کدو حلوایی و آبلیمو را اضافه کنید.

 

در ظرف دیگری آرد، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط کنید. به تدریج به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید.

 

عکس

 

سینی فر مستطیلی را حاضر کنید و کاغذ روغنی در کف آن بیندازید. کمی آن را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. مایع را درون کاغذ پخش کنید و گردو را روی آن بپاشید.

 

عکس

 

رولت را تا زمانی که حالت ارتجاعی پیدا کند، به مدت تقریبا 15 دقیقه درون فر بپزید. سپس رول کیک را برگردانید و از کاغذ جدا کنید و به کمک یک دستمال آن را به آرامی رول کنید و در گوشه ای قرار دهید.

 

عکس

 

برای تهیه کرم وسط رولت پنیر خامه ای ، کره و خاک قند و وانیل را خوب باهم مخلوط کنید و باهم بزنید. رول کیک را باز کنید و کرم را روی آن پخش کنید. سپس رول کیک را بپیچید. برای تزیین روی رولت می توانید از گردو و دارچین استفاده کنید و لذت ببرید.

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها