haraj logo
جستجو

رول کدو گوشتی

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 200گرمکدو سبز : 4عددجعفری خرد شده : 3قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوریپیاز : 2عددگوجه فرنگی : 2عددنمک و فلفل : به مقدار لازمزردچوبه : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازم

امروز با یک شام خوشمزه و سبک در خدمتتون هستم 


کدوها را شسته و آنها را برش میزنیم به همراه پوستشون (سعی کنید نه خیلی نازک بشه و نه خیلی ضخیم)


کف یک قابلمه را چرب کنید و کدوهای که به انها نمک زده شده را درون ان بچینید  و صبر کنید تا  طلایی و نرم شوند ،کدوها را برگردانید تا طرف دوم آنها نیز طلایی شود 

رول کدو گوشتی


پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید و بعد با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید ، سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید 

مواد رو خوب مخلوط کنید تا ماده ای چسبناک تهیه شود 

گوشتها را قلقلی کنید و ماهیتابه را چرب کنید و گوشتها را در آن بچینید و در ماهیتابه را ببندید و تا طلای شدن انها صبر کنید و زمانی که همه قسمتهای آن سرخ شد  گوشتها را از ماهیتابه خارج کنید 

رول کدو گوشتی


در این مرحله میخواهیم سس کدو رو ماده کنیم: یکی دیگر از پیازها را خرد کرد و در ماهیتابه سرخ میکنیم سپس به آن رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه میکنیم و تفت میدیم و 1.2 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم و یک قاشق غذا خوری جعفری خرد شده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم فرصت میدیم تا سس خوب جا بیفته 

مرحله پنج تهیه رول کدو گوشتی:

در این مرحله میخوایم کدوها را رول کنیم برای اینکار وسط هر کدام از کدوها یک گوشت قلقلی قرار میدهیم و دو طرف کدو را با خلال دندان بهم وصل میکنیم 

بعد از آماده شدن رول ها انها را درون سس قرار میدیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم بپزه بعد از اینکه رول ها رنگ و بوی سس رو به خودشون گرفتن غذا آماده نوشه جان 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها