کیک کدو حلوایی با ادویه مخصوص
مواد لازم :
آرد مخمر دار 225 گرمخاک قند 175 گرمتخم مرغ 3 عدددارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوریپودر زنجبیل 1 قاشق چایخوریپودر جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری پودر میخک 1/8 قاشق چایخوریروغن آفتابگردان 200 میلی لیترپوره کدو حلوایی 225 گرمگردو خرد شده 100 گرمپرتقال (با پوست و تازه) 1 عدد
مدت زمان آماده سازی : ۳۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه
زمان کل : ۷۰ دقیقه
برای : ۶ نفر

کیک کدو حلوایی
طرز تهیه: تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و شکر را اضافه کرده و با هم زن خوب مخلوط کنید تا کرمی شوند. روغن را آرام آرام اضافه کنید و مخلوط کنید.
پوست پرتقال را با دنده ریز کمی رنده کنید. سپس آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید.
پوست پرتقال را به همراه پوره کدو حلوایی به مایه کیک اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. حالا در سه مرحله آب پرتقال، آرد و ادویه جات را اضافه کنید و هم بزنید. گردو را بریزید و با کمک قاشق چوبی مواد را هم بزنید و مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالب چرب شده مورد نظرتان بریزید.( می توانید از قاب های تکی استفاده کنید و درون آن کاغذ شیرینی بیندازید.) و نیم ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.