haraj logo
جستجو

کرم بروله کدو حلوایی انواع دسر با کدو حلوایی

 

مواد لازم :
خامه پرچرب  2 و 1/2 لیوان عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری زرده تخم مرع 16 عدد شکر قهوه ای 1/4 لیوان شکر سفید 1 لیوان  دارچین 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری  پوره کدو حلوایی 1 لیوان

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۱۰ نفر

عکس

 

 

بروله کدو حلوایی

  

 

طرز تهیه: فر را تا دمای 165 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

خامه پرچرب و وانیل را در یک شیر جوش سنگین بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد. در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر قهوه ای، 3/4 لیوان از شکر سفید، دارچین، نمک، زنجبیل و پوره کدو را باهم خوب هم بزنید.

 

1 لیوان از خامه را درون مخلوط تخم مرغی بریزید و آرام هم بزنید، سپس آن را درون بقیه خامه سرازیر کنید و به مدت 1 دقیقه به شدت هم بزنید. قالبهای کرم بروله را حاضر کنید و آنها را پر کنید.

 

قالبها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را بیرون بیاورید و وقتی قالبشان کمی خنک شد، آنها را به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار ذهید تا سفت شوند. وقتی کرم بروله حاضر شد می توانید کمی شکر روی آن بپاشید و با کمک فندک آشپزخانه آن را روی دسر ذوب کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها