haraj logo
جستجو

نان های پُفکی پُر شده با سبزیجات

مواد لازم :
روغن زیتون : 1/4 پیمانهپیاز : 1 عددهویج : 2 عددکدو سبز : 3 عددنخود فرنگی : 1 پیمانهسرکه سفید : 1/3پیمانهنمک : به میزان لازمفلفل : به میزان لازمزیتون : 12 عددپودرآویشن : 1/2 قاشق چایخوریآرد : 2 لیوانکره : 250 گرم

فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی­گراد قرار داده تا گرم شود. سینی بزرگ فر را چرب کنید و کنار بگذارید. روغن را داخل ماهیتابه نسبتاً بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، یک عدد پیاز  کوچک را خرد کنید و حدود 3- 2 دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شده و رنگ آن شفاف شود، بعد سبزیجاتی که از قبل آماده کرده ­اید  شامل هویج و کدو ریز شده و نخودفرنگی تازه یا فریزر شده را به  پیاز درون ماهیتابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. در این مرحله سرکه سفید را به مدت 3-4 دقیقه با مواد حرارت دهید وقتی که تبخیر شد آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد حدود 8-7 دقیقه بپزند تا سبزیجات نرم شوند، زیتون را اضافه کرده و مجدداً 2 دقیقه حرارت دهید  تا کاملاً گرم شوند. سعی کنید برای تهیه نان پفکی، خودتان خمیر پفکی را آماده کنید. سپس نان ها را داخل سینی فر که از قبل آماده شده، قرار دهید و حدود 15-10 دقیقه بپزید تا رنگ آنها قهوه ­ای مایل به طلایی شود.  بعد به وسیله­ ی قاشق مواد پر کننده را داخل نان­های طلایی شده بریزید و داغ سرو کنید.

نان پفکی پر شده با سبزیجات

 

آخرین آموزش ها
برترین ها