haraj logo
جستجو

سمبوسه سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی : 1 عدد بزرگجعفری : 2 قاشق غذاخوریروغن سرخ کردنی : یک پیمانهنمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازمپیاز : 1 عددنان لواش : 2 عدد


جهت تهیه این میان وعده ترد و خوشمزه، ابتدا یک عدد سیب زمینی را به صورت نگینی خورد کرده، شسته و آبکش کنید.


یک عدد پیاز را پوست گرفته، شسته و به صورت نگینی خرد کنید.


پیازها را داخل کمی روغن سرخ می کنیم. پس از این که پیازها طلایی شدند کمی زردچوبه نیز به آن اضافه نموده، تفت داده و زیر گاز را خاموش کنید.

سمبوسه سیب زمینی


سیب زمینی های نگینی را داخل روغن سرخ کردنی داغ سرخ نمایید.


سیب زمینی های سرخ شده، پیاز تفت داده و دو قاشق غذاخوری جعفری تازه را داخل ظرفی بریزید. سپس نمک و فلفل را نیز به ترکیبات فوق اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط نمایید.

سمبوسه سیب زمینی


دو عدد نان لواش را از جهت طولی به شکل مستطیل و به اندازه دلخواه خود برش بزنید. معمولا برش های 10 در 25 سانت مناسب است.

سمبوسه سیب زمینی


مقداری از مواد سمبوسه را گوشه برش نان ریخته و به شکل مستطیلی و لایه لایه تا می زنیم. اینقدر تا می زنیم تا برش طولی نان تمام شود. تا زدن باید طوری باشد که مواد از لای نان بیرون نریزد.

سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه سیب زمینی


سمبوسه ها را داخل ظرف نسبتا گود حاوی روغن سرخ کردنی داغ تفت می دهیم تا نان ها طلایی رنگ شوند. سپس هر سمبوسه را روی دستمال قرار داده تا روغن اضافی سمبوسه ها جذب شود. سمبوسه ها را به همراه مخلفات دلخواه سرو نمایید.

سمبوسه سیب زمینی شما آماده است... نوش جان

 سمبوسه سیب زمینی

آخرین آموزش ها
برترین ها