haraj logo
جستجو

دسر سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی : 800 گرمبرگ درخت کاج : 2 عددساگو : نصف یک بستهشکر : تا 2 قاشق اختیاریآب : به میزان لازم

در این دسر از ساگو استفاده شده که در واقع ساگو یک ماده نشاسته داره و از درخت خرما بدست میاد. این ماده تو گینه نو بیشتر استفاده میشه و بیشتر پودری و به مشکل مروارید هست که شکل مروارید اون بیشتر طرفدار داره و ما هم از شکل مرواریدی اون در این دسر استفاده کردیم. ساگو کالری زیادی داره و دارای کربوهیدرات و ویتامین و کلسیم و پتاسیم و مس و ... هست. بخاطر کالری زیادش اگه خواستید سریع چاق بشید از این ماده توی غذای روزانه تون استفاده کنید تا زود نتیجه بگیرید.


سیب زمینی رو پوست می گیریم و می شوریم. بعد اونارو برش میدیم و کنار میذاریم. تو این دسر معمولا از سیب زمینی شیرین استفاده می کنن که معمولا این سیب زمینی ها حبه ای هستن.


برگ درخت کاج یا هر سبزی که در دسترس بود رو تو آب میندازیم و صبر می کنیم بجوشه.

دسر سیب زمینی


سیب زمینی رو تو ظرف آبجوش می ریزیم و در ظرف رو میذاریم تا ده دقیقه بپزه. اگه سیب زمینی زمان بیشتری برای پخت لازم داشت حتما بذارید پخته بشه بعد برید سراغ مرحله بعد.


ساگو رو می شوریم و بعد پخت سیب زمینی به اون اضافه می کنیم. ساگو تو پنج دقیقه پخته میشه ولی اگه بازم نپخته بود یکم صبر کنید تا بپزه.


شکر رو به کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حل بشه. حالا دسرمون آماده شده و فقط باید یکم سرد بشه. بعد از تقریبا یک ربع یا کمتر دسرو تو ظرف مناسبی سرو می کنیم.

دسر سیب زمینی

آخرین آموزش ها
برترین ها