haraj logo
جستجو

کوکو سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی : ۵۰۰ گرمتخم مرغ : ۴ عددپیاز : ۲ عدد کوچکنمک و فلفل : به مقدار لازمپودر سیر : به مقدار لازمنعناع خشک : به مقداد لازم (دلخواه)روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم

سلام دوستان هاراجی عزیز

دوستان عزیزم کوکو سیب‌زمینی غذایی است که سریع آماده می‌شود و برای زمان هایی است که وقت کافی برای درست کردن غذا ندارید مناسب است.


در وهله ی اول ۵۰۰ گرم سیب‌زمینی که ۲ عدد سیب‌زمینی بزرگ و یک سیب‌زمینی متوسط می‌شود برداشته و در ظرفی می‌ریزیم مقداری آب روی آن می‌ریزیم تا کمی خیس بخورد تا گِل هایش از سیب‌زمینی جدا شود و به مدت ده دقیقه بماند.


 پس از ده دقیقه سیب‌زمینی ها را می‌شوریم و گِل آن را می‌گیریم و درون قابلمه می‌گذاریم تا سطح روی سیب‌زمینی ها آب می‌ریزیم و در روی حرارت می‌گذاریم اول زیر آن را زیاد می‌کنیم تا آب جوش بیاید سپس زیر آن را کم می‌کنیم تا بپزد. می‌توانیم برای زودتر جوش آمدن آب سیب‌زمینی از قبل آب را گذاشته تا جوش آید پس از شستن سیب‌زمینی آب جوش را روی آن می‌ریزیم.


برای سریع تر شدن پخت سیب‌زمینی ها می‌توان سیب‌زمینی ها را قبل از پخت و قرار دادن سیب‌زمینی در قابلمه پوست بگیریم و سپس آن را در قابلمه ریخته و روی آن آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد وحتی می‌توانیم سیب‌زمینی ها را خرد کنیم تا سریع تر از قبل بپزد و در این صورت پانزده دقیقه برای پخت زمان نیاز داریم.


 پس از پخت سیب‌زمینی، سیب‌زمینی ها را در ظرفی می‌ریزیم و زیر شیر آب سرد می‌گیریم تا سطح آن خنک شود سپس پوست سیب‌زمینی ها را با استفاده از چاقو می‌کَنیم و در ظرفی ریخته و مقداری از آب سیب‌زمینی ها که درون قابلمه وجود دارد را درون ظرف ریخته و آن را می‌کوبیم.

کوکو سیب‌زمینی


برای اینکه سیب‌زمینی ها راحت‌تر کوبیده شود روی آن آبِ سیب‌زمینی را ریخته ایم این کار باعث خوش‌مزه تر شدن غذای ما هم می‌شود.


دو عدد پیاز‌ را رنده می‌کنیم و داخل ظرف سیب‌زمینی ها اضافه ‌می‌کنیم. چهار عدد تخم‌مرغ را روی سیب‌زمینی ها‌ی کوبیده شده می‌شکونیم و سپس سر قاشق غذا خوری نمک، زرد‌چوبه و فلفل را به مقدار لازم و به مقدار خیلی کم پودر سیر به آن اضافه می‌کنیم و اگر دوست داشتید نعناع‌خشک به آن اضافه می‌کنید. آن ها را آنقدر هم می‌زینم تا همه ی مواد کاملا با هم مخلوط شوند.


پودر سیر را برای گرم شدن طبع غذایمان استفاده می‌کنیم.


اجاق گاز را روشن می‌نماییم و ماهی‌تابه را روی حرارت می‌گذاریم و صبر می‌کنیم تا ماهی‌تابه گرم شود پس از گرم شدن روغن را روی ماهی‌تابه می‌ریزیم و ماهی‌تابه را تکان می‌دهیم تا همه‌ی سطح ماهی‌تابه روغنی شود پس از گرم شدن روغن، یک قاشق پر از مواد را به درون روغن ماهی‌تابه می‌ریزیم و یک قاشق تمیز را به روغن ماهی‌تابه می‌زنیم و روی کوکو‌یمان میکشیم تا سطح روی کوکو صاف شود سپس حرارت زیر ماهی‌تابه را زیاد می‌کنیم و با کمک دستگیره ماهی‌تابه را تکان می‌دهیم این کار باعث می‌شود تا کوکو‌یمان به سطح ماهی‌تابه نچسبد و همینکار را ادامه می‌دهیم تا سطح روی ماهی‌تابه پر شود. می‌توانیم برای سریع‌تر سرخ شدن کوکو‌یمان از دو تا ماهی‌تابه استفاده کنیم و به همین صورت مواد کوکو را درون ماهی‌تابه دوم می‌ریزیم و در ها‌ی ماهی‌تابه ها را می‌گذاریم تا کوکو‌یمان پخته و سرخ شود.

کوکو سیب‌زمینی


پس از گذشت مدتی اندکی آب و روغن ماهی‌تابه تبخیر می‌شود و به در ماهی‌تابه می‌چسبد و به صورت قطره به ماهی‌تابه بر‌می‌گردد و صدای جیلیز ویلیز () می‌دهد این یعنی زمان بر‌گرداندن کوکو‌یمان است. کوکو‌یمان را به آرامی با کفگیر از سطح ماهی‌تابه جدا می‌کنیم و با کمک قاشقی دیگر بر‌می‌گردانیم و صبر می‌کنیم تا روی دیگر آن سرخ شود. پس از سرخ شدن کامل کوکوها آن ها را بر‌می‌داریم و دوباره مواد را به داخل ماهی‌تابه می‌ریزیم تا زمانی که موادمان تمام شود اینکار را انجام می‌دهیم.

 

کوکو سیب‌زمینی

می‌توانیم کوکویمان را با نون یا برنج میل نماییم.

دوستان عزیزم غذایمان آماده است نوش جان.

آخرین آموزش ها
برترین ها