haraj logo
جستجو

چیپس سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی : دو عددروغن سرخ کردنی : دو پیمانهنمک و فلفل : به میزان دلخواهسس کچاپ : به میزان دلخواه


ابتدا دو عدد سیب زمینی بزرگ را پوست کنده، با یک چاقوی تیز به برش هایی با قطر مساوی تقسیم نموده و به خوبی با آب بشویید. پس از شست و شوی کامل، آنها را داخل آبکش بریزید تا کمی خشک شوند. (دقت نمایید برش ها باید به صورت حلقه ای باشند و زیاد کلفت نشوند تا حالت تردی خود را حفظ نمایند).

چیپس سیب زمینی


برش های دایره ای سیب زمینی را روی یک دستمال حوله ای قرار داده تا آب اضافه ی آنها جذب شود.


روی برش های سیب زمینی را با مقدار دلخواه نمک و فلفل بپوشانید.


داخل یک ظرف شیرگرمکن نچسب دو پیمانه روغن سرخ کردنی ریخته و روی حرارت متوسط اجازه دهید تا به خوبی گرم شود.


پس از داغ شدن روغن، برش های سیب زمینی را داخل شیرگرمکن ریخته و اجازه دهید تا به خوبی و عمیق داخل روغن سرخ شوند.

چیپس سیب زمینی


پس از این که برش های سیب زمینی سرخ شدند روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها جذب شود و همچنین کمی خنک و ترد شوند.


چیپس ها را پس از خنک و ترد شدن داخل ظرف مناسب ریخته و با سس کچاپ به عنوان یک میان وعده ی خانگی سرو نمایید.

چیپس سیب زمینی شما آماده است... نوش جان.

چیپس سیب زمینی

آخرین آموزش ها
برترین ها