haraj logo
جستجو

نان سیب زمینی

اگه شما هم مثل من عاشق تهیه انواع نان توی خونه هستین باید مژده بدم که امروز با طرز تهیه نان سیب زمینی به دو روش در خدمتتونیم. اول از همه قراره با هم یه نوع نان سیب زمینی تهیه کنیم که در اصل ایرلندی هست و کمی با دستور محلی نان سیب زمینی نیشابور یا بجنورد و … تفاوت داره. این نان سیب زمینی بدون فر تهیه میشه و روشی آسون و طعمی عالی داره. در کنار اون هم اگه دوست داشته باشین میتونین سس سالمون دودی رو تهیه و باهم سرو کنین که واقعا فوق العادست.

مواد لازم :
سیب زمینی 500 گرمکره 30 گرمآرد 1 و 1/2 پیمانهنمک به میزان لازمروغن زیتون برای سرخ کردنبرای سس سالمون:ماهی سالمون دودی 180 گرمپنیر خامه ای 125 گرمخامه غلیظ 1/4 پیمانهآب لیمو 1/2 پیمانهشوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

عکس نان سیب زمینی بدون فر

تهیه کردن خود نان سیب زمینی فقط یک ساعت زمان لازم داره. اما اگه دوست داشته باشین سس مخصوصش رو هم تهیه کنین باید یک ساعت دیگه هم زمان بذارین. البته مطمئن باشین که ارزشش رو داره. کالری این نان هم همون طور که در ادامه براتون نوشتیم 197 و کالری سس هم حدودا 143 کیلو کالری هست. قبل از این که بریم سراغ خوندن دستور، پیشنهاد می کنم تهیه کردن نان هایی مثل نان کلانه، نان هندی و نان گاتا رو هم از دست ندین که واقعا خوشمزه هستن. ازتون دعوت می کنم در تهیه نان سیب زمینی خوش طعم خانگی همراه من باشین.

 

طرز تهیه نان سیب زمینی

 

1- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به شکل قطعات درشت برش بزنید. یک قابلمه بزرگ بردارید و در آن آب سرد بریزید. سیب زمینی ها را در قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها بپزند. وقتی سیب زمینی ها پخته شدند آن ها را خشک کنید و در کناری بگذارید. باید دمای سیب زمینی ها در حدی پایین بیاید که بتوانید آن ها را در دستتان نگه دارید، اما هنوز گرم باشند.

2- حالا سیب زمینی ها را به یک الک فشار دهید یا رنده کنید تا یک دست و ریز شوند. آن ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و کره را اضافه کنید. در هنگامی که سیب زمینی را با کره مخلوط می کنید، کره ذوب می شود. مقداری نمک در کاسه بریزید. سپس دو سوم آرد ساده را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. وقتی مواد کاملا ترکیب شدند، بقیه آرد را اضافه کنید تا خمیر نان سیب زمینی شما دیگر چسبنده نباشد.

3- روی سطح تمیزی مقداری آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و به کمک وردنه آن را صاف کنید. ضخامت خمیر باید حدودا 5 میلی متر شود. حالا خمیر را به شکل مربع های هم اندازه برش بزنید.

4- در یک تابه بزرگ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک دوم قاشق غذاخوری کره بریزید. تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و نان سیب زمینی را تا حدی بپزد که طلایی رنگ شود. نان ها را هر از گاهی بچرخانید تا دو طرفش کاملا پخته شود. این کار را برای همه تکه های نان تکرار کنید. حالا نان سیب زمینی شما آماده است.

طرز تهیه رولت نان و سوسیس

 

تصویر نان سیب زمینی بدون فر

 

طرز تهیه سس سالمون دودی

 

1- ماهی سالمون دودی را بپزید و همان طور که داغ است در یک کاسه متوسط خرد کنید. به کمک یک چنگال گوشت ماهی را تکه تکه و ریز کنید. سپس پنیر خامه ای، خامه، آب لیمو و شوید خرد شده را اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. طعم دیپ یا سس سالمون را تست کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

2- سس را در کاسه کوچک تری بریزید و در یخچال بگذارید. این سس باید حداقل یک ساعت یا تا وقتی که طعم موادش به خورد هم برود، در یخچال بماند. حالا سس سالمون دودی شما آماده سرو همراه با نان سیب زمینی است.

 

عکس نان سیب زمینی بدون فر

 

 

طرز تهیه نان سیب زمینی حجیم

 

سیب زمینی 250 گرم  .  شیر ولرم 1/2 لیوان  .  آرد 500 گرم  .  زیره 1 قاشق چایخوری

نمک 2 قاشق چایخوری  .  کره 1 قاشق غذاخوری  .  پودر خمیر ترش 1 قاشق غذاخوری

 

1- سیب زمینی ها را بپزید و پوره کنید (له کنید) سپس بگذارید خنک شود.

 

عکس

 

2- درون کاسه ای کره نرم شده ، نمک ، زیره و شیر ولرم را مخلوط کنید سپس سیب زمینی های پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

 

تصویر

 

3- آرد را چند بار الک کنید. آرد الک شده را با پودر خمیر ترش مخلوط کنید و قاشق قاشق به مواد درون کاسه اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر آماده شود. خمیر نان سیب زمینی باید نرم و یکنواخت باشد و به دست نچسبد. آن را 10 دقیقه خوب ورز دهید.

 

4- خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

 

تصویر

 

5- خمیر نان سیب زمینی را درون سینی فری که چرب کرده اید به شکل دلخواه قرار دهید و مجدد 30 دقیقه دیگر استراحت دهید. پس از این مدت زمان روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومالی کنید سپس با چاقویی که چرب کرده اید روی خمیر چند خط بکشید.

6- سینی را درون فر با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید. پس از پخت اجازه دهید نان خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

 

تصویر

 

نکته های کلیدی تهیه نان سیب زمینی:

میتوانید به جای زیره از نعناع خشک استفاده کنید.

روی نان نیز میتوانید قبل از پخت کمی پودر نعناع خشک یا زیره بپاشید.

دستور تهیه این نان سیب زمینی تابه ای به همراه سس آن از سایت bellyrumbles ترجمه شده است.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها