haraj logo
جستجو

توپک سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی : 4عدد متوسطژامبون : 2لیوانپیازچه : یک لیوانپنیر پیتزا : یک لیوانپنیر چدار : یک لیواننمک و فلفل : به مقدار لازمآب : 1 لیترآرد سوخاری : یک لیوانآرد سفید : نصف لیوانتخم مرغ : دو عدد


ابتدا سیب زمینی ها را با 1 لیتر آب و مقداری نمک بگذارید بپزند.پیازچه و ژامبون ها را نیز ریز خرد کنید.


وقتی سیب زمینی ها خوب پخته شدند بگذارید سرد شوند سپس آن ها را رنده ریز کنید در غیر اینصورت مواد در روغن وا می روند و سپس ژامبون و پیازچه و نمک و فلفل و پنیرها را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. ( می توانید فقط از پنیر پیتزا یا فقط پنیر چدار استفاده کنید ولی من از هردوی آنها استفاده کرده ام.)

توپک سیب زمینی


از مخلوط آماده شده به اندازه یک گلوله بردارید و در دستتان آن را فرم دهید و بعد درون تخم مرغ و سپس درون آرد سفید و بعد درون پودر سوخاری ( یا پودر پانکو) بغلتانید. وقتی همه ی گلوله ها را به این ترتیب درست کردید آنها را درون یخچال یا فریزر به مدت نیم ساعت بگذارید تا خوب خودش را بگیرد و در روغن وا نرود. اگر این مرحله را انجام ندهید پنیر ها در روغن بیرون می زنند.

توپک سیب زمینی


روغن سرخ کردنی را در تابه روی حرارت خوب داغ کنیدو گلوله ها را درون آن گذاشته با حرارت متوسط سرخ کنید. زمان سرخ کردن نباید خیلی طولانی شود وگرنه پنیرها بیرون می زنند.

توپک سیب زمینی


پس از سرخ شدن توپک ها را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. و سپس با سس کچاب نوش جان کنید.

توپک سیب زمینی

آخرین آموزش ها
برترین ها