haraj logo
جستجو

سیب زمینی

سس آلفردو یکی از محبوب ترین سس های ایتالیایی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این سس معمولا برای تهیه پاستای آلفردو استفاده میشود.  اما پاستا تنها کاربرد آن نیست. مثلا میتوانید با آن پیتزای آلفردو، لازانیا آلفردو هم تهیه کنید. در ضمن این سس به سیب زمینی هم طعم خیلی خوبی میدهد. پس خوب است با طرز تهیه سیب زمینی با سس آلفردو خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم :
سیب زمینی درشت 5 عددپیاز 1 عددهویج 2 عدد  سیر 2 حبهبرگ بو 2 عددخامه 1 لیوانکره 3 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۵ نفر

تصویر

 

طرز تهیه سیب زمینی با سس آلفردو

 

  

عکس

 

طرز تهیه : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس همراه با 2 حبه سیر ، برگ بو ، نمک و 1 لیوان داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

 

عکس

 

داخل ماهیتابه 1 قاشق روغن و 2 قاشق کره بریزید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس هویج های پوست گرفته و رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.

 

عکس

 

مخلوط هویج و پیاز را در میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( این کار سلیقه ای میباشد ). 1 قاشق باقی مانده کره را داخل ماهیتابه بریزید. هویج های میکس شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس خامه ، نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.

 

عکس

 

پس از اینکه سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید و سیب زمینی های پخته را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند. سپس در ظرف بریزید و سرو کنید ( بهتر است روی ظرف را با پارچه بپوشانید و 1-2 ساعت استراحت دهید تا طعم ها جذب هم شوند اما این مورد اجباری نیست ).

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی معطر

 

آخرین آموزش ها
برترین ها