haraj logo
جستجو

تارت انار

شاید خیلی هم اشتباه نباشه اگه بگیم یکی از قشنگی های زندگی تهیه کردن انواع تارت و سرو کردن اون برای عزیزانمونه. یکی از دوست داشتنی ترین انواع تارت هم میشه گفت تارت انار و شکلات هست. مخصوصا وقتی فصل انار میرسه چه کاری بهتر از تهیه کردن یه تارت آسون، خوش طعم و جذاب به کمک انار! در ادامه قراره در مورد همین مساله با هم گفتگو کنیم.

مواد لازم :
برای خمیر تارت (کراست):خرما 1 پیمانهگردو 1 پیمانهنمک کمیبرای مواد میانی (فیلینگ):پودر کاکائو 1 و 1/2 پیمانهعسل 1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوریروغن نارگیل 3/4 پیمانهوانیل 1 قاشق چایخورینمک کمیدانه انار 1/3 پیمانه + کمی برای تزیین

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۱۰۱۲ نفر

عکس تارت انار شکلاتی بدون فر

بر خلاف تارت بلوبری و درست مثل تارت خرمالو؛ این تارت انار بدون فر تهیه میشه. یعنی خیلی راحت و سریع خمیر تارت (کراست) و مواد میانی (فیلینگ) رو آماده می کنین. مواد میانی رو روی خمیر میریزین و میذارین داخل یخچال. هیچ دردسری هم نداره. تارت انار شکلاتی یه طعم خاصی هم داره. چون میدونین ترکیب هیجان انگیزی از شیرینی شکلات و ترشی اناره. یه انتخاب عالیه برای مهمونی ها، شب یلدا و دورهمی های عصرونه که خیلی فرصت آشپزی کردن و روشن کردن فر و قوام اومدن خمیر رو ندارین. خلاصه که هر چی ازش بگم کم گفتم. فقط میتونم یه کار کنم: از شما دعوت می کنم که در تهیه تارت انار شکلات خوشمزه همراه من باشین.

 

طرز تهیه تارت انار

 

مرحله اول: تهیه خمیر تارت

1- هسته های خرما را جدا کنید. خرماها را به همراه مغز گردو و کمی نمک در غذاساز یا میکسر بریزید. به طور کامل آن ها را مخلوط کنید. به طوری که وقتی آن ها را با دست فشار می دهید، کاملا بهم بچسبند.

2- یک قالب مخصوص تارت، ترجیحا مستطیلی شکل بردارید. ابعاد قالب میتواند حدودا 35 در 11 سانتی متر باشد.

3- مخلوط خرما و گردو را که آماده کرده اید، در قالب بریزید. به خوبی فشار دهید تا تمام کف و لبه های قالب را به طور یک دست بپوشاند. حالا قالب را در فریزر بگذارید تا در این مدت مواد روی تارت را آماده کنید.

 

تصویر کراست تارت انار

 

مرحله دوم: تهیه مواد میانی تارت انار

1- یک کاسه بزرگ بردارید. پودر کاکائو، عسل، روغن نارگیل، وانیل و نمک را با هم به کمک همزن برقی یا میکسر ترکیب کنید. خوب بهم بزنید تا حدی که کاملا نرم و یک دست شود. حالا یک سوم پیمانه دانه انار را اضافه کرده و بهم بزنید تا مابین مواد میانی قرار بگیرد.

2- حالا قالب خمیر تارت را از فریزر خارج کنید. مواد میانی تارت انار را روی آن بریزید. به کمک یک کفگیر یا لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید. در صورت تمایل برای تزیین روی آن دانه انار بپاشید. تارت را در یخچال بگذارید تا به مدت حداقل سی دقیقه کاملا سرد شود.

عکس مرحله دوم تارت انار

3- وقتی بافت تارت کاملا منسجم و محکم شد، آن را از یخچال خارج کنید. با احتیاط آن را از قالب بیرون بیاورید و برش بزنید. تارت برای سرو آماده است. در صورتی که میخواهید بعدا آن را سرو کنید، دوباره در یخچال قرار دهید تا بافت آن منسجم بماند.

برای سرو این تارت اناری خوشمزه باید اجازه دهید به مدت 5 الی 10 دقیقه در دمای اتاق باشد تا کمی نرم شود و بعد نوش جان کنید.

 

تصویر تارت انار خوشمزه خانگی

 

نکات کلیدی تهیه تارت انار

در تهیه این تارت به جای عسل میتوانید از شربت افرا، نکتار نارگیل یا هر شیرین کننده مایع دیگر هم استفاده کنید.

در صورتی که به گردو دسترسی ندارید به کمک بادام یا هر مغز دلخواه دیگر کراست تارت را تهیه کنید.

روغن نارگیل هنگام اضافه کردن به تارت باید ذوب شده باشد. همین روغن باعث منسجم شدن تارت می شود.

طرز تهیه این تارت فوق العاده خوش طعم از سایت wifemamafoodie ترجمه شده است.

آخرین آموزش ها
برترین ها