haraj logo
جستجو

خمیر پیتزا

مواد لازم :
مخمر : 30 گرمآب : 2/3 پیمانهآرد : 450 گرمنمک : 1/2 قاشق چایخوری

برای شروع مایع خمیر را به همراه نیمی از آب گرم مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدهید تا مخمر آماده شود .آرد و 1/2 قاشق چایخوری نمک را باهم ترکیب کنید و در کاسه ای  همراه با مخمری که عمل آورده اید  مخلوط کنید و1/3 پیمانه آب گرم را کم‌کم به مواد اضافه کنید. البته گرمای آب باید به قدری باشد که دست را نسوزاند. حدود ۵۰ تا ۶۰ درجه باشد کافیست. در این مرحله باید با یک دست مخلوط را هم بزنید، چرا که مقدار آبی که استفاده می‌شود به آرد بستگی دارد و ثابت نیست.  تاحدی که چسبنده نشود. برای اطمینان بهتراست  اول نیمی از آب را بریزید و مخلوط کنید و اگر کم بود بقیه را قاشق قاشق اضافه کنید. بعد خمیر را روی سطح صافی بگذارید و ورز دهید. هر وقت هم خمیر چسبنده شد می‌توانید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش‌داری بدست می آید. خمیر را در ظرف چرب شده‌ای بگذارید و رویش را بپوشانید و حدود 100دقیقه در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود

خمیر پیتزا

آخرین آموزش ها
برترین ها