haraj logo
جستجو

شیرینی پسته

 

مواد لازم :

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

عکس شیرینی اتابکی

تصویر

 

شیرینی پسته ای شکلاتی

 

کره 90 گرم  .  آرد 180 گرم  .  پسته 100 گرم  .  تخم مرغ 1 عدد  .  بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شکر 80 گرم  .  شکلات تخته ای سفید یا سیاه  100 گرم  .  عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری

 

تصویر

 

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ پسته ها را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شود ( نیازی به پودر شدن پسته نمیباشد ).

 

کره نرم شده و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس به نوبت شکر ، پسته خرد شده ، مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل و در مرحله آخر شکلات خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن هر ماده خوب مخلوط کنید سپس ماده بعدی را اضافه کنید ) ، خمیر را داخل ظرف در بسته به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

تصویر

 

روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل سینی فر بچینید و کمی سطح انها را با دست فشار دهید تا صاف شوند سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند ، پس از پخت سینی را کناری قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند.

 

میتوانید شیرینی را به همین صورت ساده سرو کنید یا با شکلات تخته ای اب شده و مقداری پسته تزیین کنید ، این شیرینی ها تا چند روز با کیفیتی خوب قابل مصرف میباشند.

شیرینی چیپسی شکلاتی

 

آخرین آموزش ها
برترین ها