haraj logo
جستجو

کیک آناناس

 

مواد لازم :
کره 1/4 فنجانشکر قهوه ای 3/4 فنجانکمپوت آناناس 1 قوطیکره 1/2 فنجانآرد 1 و 1/2 فنجانپودر هل 1/8 قاشق چایخورینمک 1/2 قاشق چایخوریبیکینگ پودر 2 قاشق چایخوریشکر سفید 1/2 فنجانتخم مرغ 1 عددشیر سرد 1/2 فنجان

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر کیک آناناس وارونه

 

 

طرز تهیه کیک آناناس وارونه

فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.1/4 فنجان کره را در یک ظرف فلزی نچسب روی حرارت ملایم آب کنید. شکر قهوه ای را در آن بریزید. 1 قاشق از آب کمپوت آناناس را نیز اضافه کنید. تا زمانیکه شکر قهوه ای کاملا ذوب شود مخلوط را روی حرارت نگه دارید و هم بزنید. تقریبا 5 دقیقه طول می کشد تا مخلوط حبابی شود.

 

عکس کیک آناناس وارونه

 

یک لایه آناناس  ورقه و تکه شده را در این مخلوط بچینید تا کاملا روی مایه کره را بپوشاند. ظرف را کنار بگذارید.

 

عکس کیک آناناس وارونه

 

1/2 فنجان کره را در یک ظزف فلزی دیگر آب کنید. این بار اجازه دهید تا کره کمی قهوه ای شود. به طوریکه عطر خاصی از آن بیاید. تقریبا 5 دقیقه روی حرارت بماند کافیست. مراقب باشید تا کره نسوزد. سپس اجازه دهید تا خنک شود.

 

عکس کیک آناناس وارونه

 

آرد، پودر هل، نمک، بیکینگ پودر و شکر سفید را در یک کاسه باهم مخلوط کنید. تخم مرغ و شیر سرد را به مخلوط اضافه کرده و خوب با مواد بیامیزید. کره آب شده را اضافه و خوب مخلوط کنید.

 

عکس کیک آناناس وارونه

 

مایه کیک را روی مخلوط آناناسی بریزید و خوب پخش کنید.

 

تصویر کیک آناناس وارونه

 

مایه را 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن حبابی شود و وقتی چنگال در کیک فرو کردید به آن نچسبد. سپس اجازه دهید تا 10 دقیقه در ظرف خنک شود

 

عکس کیک آناناس وارونه

 

دور کیک با به کمک چاقو برش دهید تا راحت تر از قالب جدا شود. سپس کیک را در ظرف دلخواهتان برگردانید. آناناس ها مانند ته دیگ روی کیک چسبیده اند و بسیار زیبا هستند!

طرز تهیه کیک موکا شکلاتی

 

عکس کیک آناناس وارونه

آخرین آموزش ها
برترین ها