haraj logo
جستجو

معجون آناناس و کرفس

مواد لازم :
آناناس : 1/4 عددساقه کرفس : 3 عددلیمو ترش : 1/2 عدد

آماده کردن نوشیدنی خوش رنگ آناناس و کرفس بسیار آسان بوده و تنها لازم است آب مواد اولیه را گرفته و در لیوان پر از یخ قرار بدهید. اما قبل از آن نحوه ی پوست گرفتن آناناس را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بدون هیچ مشکلی این نوشیدنی لذیذ را در منزل برای عزیزانتان فراهم کنید.

گرفتن پوست آناناس

یک چاقوی آشپزخانه تیز و قوی بردارید. ابتدا برگ ها را از سر آناناس جدا کنید. سپس آناناس را به شکل عمودی از بالا به پایین به دو نیم کاملا مساوی تقسیم کنید. هر تیکه را بازهم به شکل عمودی به دو تکه و هر یک را در نهایت به سه تکه تقسیم کنید. حالا برش های آناناس به عرض 2 الی 3 سانتی متر را در اختیار دارید که به راحتی میتوانید پوست را از آنها جدا کنید. حالا که آناناس شما پوست گرفته شد. حدود 150 گرم آن را به قطعات متوسط برش داده و  به وسیله دستگاه آب میوه گیری آب آن را بگیرید.

برای تهیه آب کرفس نیز کافی است برگ ها را از ساقه های کرفس جدا کنید و ساقه ها را به چند تکه تقسیم کرده در آب میوه گیری بریزید.

حالا در یک لیوان مناسب آب میوه ها را با هم ترکیب کنید و در نهایت آن را با چند برگ زیبا و معطر نعناع تزیین و سرو نمائید. 

معجون آناناس و کرفس

 

آخرین آموزش ها
برترین ها