haraj logo
جستجو

لقمه گوشتی با نان باگت

مواد لازم :
نمک و فلفل : به میزان لازم تخم مرغ : 2 عدد نان باگت : 2 عدد گوشت چرخ کرده : 150 گرم پنیر پیتزا : 100 گرم رب گوجه : 1 قاشق سوپخوری پیاز داغ : یک قاشق سوپخوری جعفری : 1/4 پیمانه روغن : برای سرخ کردن

در تابه ای روغن ریخته، بر روی حرارت ملایم قرار داده و پیازها را درآن سرخ نمایید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید. نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی به مواد افزوده و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. مقداری آب درون تابه بریزید تا گوشت ها پخته شوند. بعد از این که گوشت ها پخته شد آن را کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.

جعفری ساطوری شده را به همراه پنیر پیتزا و تخم مرغ به مایه گوشت بیفزایید، به خوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و به صورت یک دست شوند.
نان های باگت را به اندازه های یکسان از عرض برش دهید سعی کنید هر قسمت تقریبا 10 سانتی متر باشد. سپس خمیر داخل نان را خارج کنید، داخل آنها را با مایه گوشتی پر کنید. آن گاه، درون تابه مقداری روغن ریخته، حرارت را ملایم کرده، نان ها را در تابه بچینید. وقتی یک طرف لقمه سرخ شد طرف دیگر آن را هم سرخ کرده نهایتا در ظرف موردنظر چیده، سرو کنید. اگر از نان بیات استفاده کنید سریعتر سرخ میشود و روغن کمتری هم جذب میکند.

لقمه گوشتی با نان باگت

 

آخرین آموزش ها
برترین ها