haraj logo
جستجو

ترشی فلفل

ترشی فلفل بسیار خوش خوراک است و میتوانید آن را با انواع غذاها سرو کنید. همچنین میتوانید از فلفل های رنگی متنوع استفاده کنید.

مواد لازم :
فلفل سبز یا فلفل قرمز 500 گرمنمک 5 قاشق غذاخوریترخون 2 شاخهسرکه سفید مقدار لازمسیر مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۰ دقیقه

زمان کل : ۱۵ دقیقه

عکس

 

ترشی فلفل سبز

 

طرز تهیه : 8 لیوان آب و 5 قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.

 

فلفل ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید ، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 شب کناری قرار دهید تا تلخی فلفل ها گرفته شود ، پس از 2 شب فلفل ها را با آب سرد آبکشی کنید و بر روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و رطوبت فلفل ها گرفته شود ( روی بدن هر فلفل با سوزن چند سوراخ ریز ایجاد کنید ).

 

داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری ترخون بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل ها را با سرکه پر کنید ، روی دهانه ظرف تکه ای نایلون قرار دهید سپس در شیشه را محکم کنید و در جای خنکی قرار دهید تا ترشی ها برسند ( 7 تا 10 روز برای رسیدن ترشی ها زمان لازم است).

 

عکس

 

نکته ها :

برای جلوگیری از کپک زدن دقت کنید که شیشه ، فلفل ها و ترخون هیچ رطوبتی نداشته باشند.

میتوانید از انواع فلفل ها استفاده کنید.

همچنین میتوانید فلفل ها را کامل داخل شیشه بریزید یا اینکه فلفل ها را خرد کنید.

 

تصویر

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها