haraj logo
جستجو

ترشی بامیه

مواد لازم :
بامیه : 2 کیلو فلفل قرمز : 2 عدد شوید : 2 قاشق غذا خوری آب : 3فنجان سرکه قرمز : 3 فنجان نمک : 3 قاشق غذا خوری سیر : بزرگ 5 حبه

برای آماده سازی ترشی بامیه ابتدا بامیه‌ها را شسته و ساقه‌های آنها را کوتاه کنید (ساقه‌ها را خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آنها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده و صبر کنید تا آب آنها خشک شود. سپس همراه سیر، شوید خشک شده و فلفل داخل یک یا چند شیشه تمیز و خشک بریزید.

سرکه، آب و نمک را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانیکه مایع به جوش آمد بصورت داغ داخل شیشه و روی بامیه‌ها بریزید. اجازه دهید شیشه‌ها کاملا خنک شوند سپس درب آنها را محکم بسته و در یخچال قرار دهید تا ترشی جا بیفتد. ترشی بامیه بعد از دو هفته آماده خواهد شد.

نکته: ترشی بامیه طعم بسیار متعادل و ملایمی دارد. اگر ترشی تند دوست دارید فقط سرکه را اضافه نمایید. اگر تمایل به ترد شدن بامیه‌ها ندارید، آنرا ابتدا کمی در آب بجوشانید و پس از سرد شدن از آن استفاده کنید. در انتها اضافه کردن سیر به این ترشی نیز کاملا سلیقه ای است.

ترشی بامیه

آخرین آموزش ها
برترین ها