ترشی بادمجان درسته
مواد لازم :
بادمجان : به مقدار لازمسیر : بههویچ : بهنمک : بهفلفل سبز تند : بهسرکه سفید : بهآب جوشیده سرد : بهادویه ترشی : بهشیره خرما : به
برای این ترشی حتما باید بادمجان های ریز بخرین.
بادمجان ها رو خوب بشورین و بزارین خشک بشه و لازم نیست اون قسمت سر سبز رو جدا کنید.
بادمجان ها رو توی مقداری مخلوط آب و سرکه بزارین روی شعله ملایم 15 دقیقه بجوشه.
میزان آب و سرکه بستگی به ذائقه متفاوته من به میزان مساوی میریزم تا ترشی خیلی سرکه اش تو ذوق نزنه و ترش نشه.
هویچ ها رو به شکل حلقه خرد کنید.
فلفل سبز تند و سیر رو هم به شکل حلقه ای برش بزنید.
بادمجان ، فلفل،هویچ و سیر رو توی ظرف ترشی بچینید.
مخلوط سرکه و آب رو که باهاش بادمجان ها رو جوشونده بودم جدا کردم و توی اون به اندازه یک استکان شیره خرما اضافه کردم . نمک و ادویه ترشی زدم و روی مواد ترشی ریختم و توی ظرف مناسب ریختم و در ظرف محکم بستم و برای مدت دو تا سه ماه وقت میدم تا ترشی خوب جا بیفته .