haraj logo
جستجو

ترشی بادمجان درسته

مواد لازم :
بادمجان : به مقدار لازمسیر : بههویچ : بهنمک : بهفلفل سبز تند : بهسرکه سفید : بهآب جوشیده سرد : بهادویه ترشی : بهشیره خرما : به


برای این ترشی حتما باید بادمجان های ریز بخرین.


بادمجان ها رو خوب بشورین و بزارین خشک بشه و لازم نیست اون قسمت سر سبز رو جدا کنید.

 ترشی بادمجان


بادمجان ها رو توی مقداری مخلوط آب و سرکه بزارین روی شعله ملایم 15 دقیقه بجوشه.

میزان آب و سرکه بستگی به ذائقه متفاوته من به میزان مساوی میریزم تا ترشی خیلی سرکه اش تو ذوق نزنه و ترش نشه.

ترشی بادمجان


هویچ ها رو به شکل حلقه خرد کنید.


فلفل سبز تند و سیر رو هم به شکل حلقه ای برش بزنید.


بادمجان ، فلفل،هویچ و سیر رو توی ظرف ترشی بچینید.


مخلوط سرکه و آب رو که باهاش بادمجان ها رو جوشونده بودم جدا کردم و توی اون به اندازه یک استکان شیره خرما اضافه کردم . نمک و ادویه ترشی زدم و روی مواد ترشی ریختم و توی ظرف مناسب ریختم و در ظرف محکم بستم و برای مدت دو تا سه ماه وقت میدم تا ترشی خوب جا بیفته . 

ترشی بادمجان

آخرین آموزش ها
برترین ها